Прогноза

21-27 Август

 

Независимо дали обичаме или не промените, те ще започнат да се случват тази седмица. Енергията, в астрологичен план, силно размества пластовете на живота ни и скоро всички ще разберем, че се намирате на ново енергийно място, където ще се чувстваме по съвсем нов начин.

 

Овен – през тази седмица ще си отдъхнете. Ако до момента е имало много вторачени погледи във вас и много очаквания, но сега енергията ще се разсее  и вие няма да се чувствате така притиснати и следени. Ще имате възможност да се скриете в колектива и да споделите отговорността с него.

 

Телец – седмицата носи една особена опасност за вас. Възможно е силно да се надцените и да попаднете на място, което ви звучи престижно, но не е за вас. Просто нямате енергията и възможностите да се справите с  нещо толкова различно. Бъдете много логични и аналитични по отношение на изборите, които правите сега.

 

Близнаци – предстои ви много работа през следващите седем дни. Това може да са професионални задължения, но може и да е работа със самите вас, със собственото ви поведение, което трябва да се промени. Всичко около вас сега се променя и вие не можете да противодействате на процеса. Можете просто да го приемете.

 

Рак – неочаквани новини, свързани със семейството, могат да са характерни за живота ви в момента. Те ще променят силно начина, по който сте възприемали отношенията с близките ви и ще ви накарат да се държите по нов начин, който може и да е предизвикателен за вас.

 

Лъв – седмицата носи потенциал за редица позитивни промени. Някои от тях ще се случат още сега, а други ще започнат като процес. Хората около вас ще ви помогнат да се видите в нова светлина и това може особено да ви хареса.

 

Дева – седмицата ще ви накара постепенно да излезете от дълбокомислието и да се задействате. Ще ви бъдат дадени тези сили, които ви липсваха в последно време и ще можете да се справите с всичко успешно. В момента не е подходящо да мързелувате. Бъдете смели и действайте.

 

Везни – точно сега ще искате да се освободите от всяка една емоция, която ви ограничава и не ви кара да се чувствате добре. Можете да вземете решения за раздяла, за смяна на работата. Търпението ви не е неизчерпаемо и точно сега ще се изчерпа. Партньорите ви трябва да внимават с вас, ако не искат да видят колко сте крайни и категорични.

 

Скорпион – емоциите ще ви завладяват през тази седмица, но много трудно ще ги отработвате. На повърхността можете да се усмихвате и да показвате, че всичко е наред, но събитията през седмицата ще ви поставят в нови ситуации, в които няма да знаете за вас ли са, не са ли и ще ви липсва ясно познание как да се справите с тях. В такива моменти е най-добре да се помоли за помощ.

 

Стрелец – скоростта на живота ви много рязко ще се намали и ще бъдете потопени в ежедневните проблеми, а това може никак да не ви харесва. Ремонти в дома, такива на колата, допълнителна работа в офиса, всичко това може да заема голяма част от вниманието ви. Няма да можете да дадете отговорността на друг и сами ще трябва да се справите.

 

Козирог – напрежението ще ви завладее до много голяма степен. Ще имате чувството, че много неща трябва да се направят, а вие нямате време и това ви обрича на провал. Тази седмица ще изисква от вас да споделите отговорностите си с другите и да разтоварите този товар, с който сами не можете да се справите.

 

Водолей – можете да постигнете чудеса, стига да намерите правилата компания. В момента не сте достатъчно силни. Подкрепата ще дойде от силни и влиятелни партньори, които да ви помогнат да реализират целите си. Отворете се към другите.

 

Риби – от една страна ще искате да се правите на много смели и знаещи много добре какво се случва, но от друга страна си нямате никаква представа какво да правите и това много ви плаши. Силните негативни емоции могат да ви разболеят. Тонусът ви може рязко да се понижи и от вас зависи да се погрижите за здравето си.