Прогноза

04-10 Септември

 

Акцентът на тази седмица е идеята за служенето. Това е както умението ни да предлагаме услугите си на другите, така и умението да се грижим за себе си, да служим на емоционалните ни потребности.

 

Овен – енергията на седмицата може да ви помогне да сте много очарователни и по този начин да постигате лесно целите си. Склонни сте да пренебрегвате детайла в момента и това ще ви помогне да се насочите към важните неща, да ги преследвате и да ви постигнете.

Телец – тази седмица ще ви даде много голямо успокоение и ще ви накара да сте много практични и методични. Парите са това, което ви интересува и това ще е мотивацията ви за действие. Седмицата на предполага доброволчески и благотворителни дейности, а едно ясно заявяване на собствената стойност.

 

Близнаци – задълженията ви започват да се увеличават и то по начин, който не ви харесва. Не можете да се борите с процеса, а можете да се опитате да си сътрудничите с него. Не се правете на смели и не поемайте повече задачи от възможностите ви, защото няма да можете да се справите.

 

Рак – финансовите въпроси ще ви вълнуват много през тази седмица, особено ако имате кредити и заеми. Ще имате нужда както да се издължите на другите, така и да поискате те да ви се издължат. Има известна липса на хармония и баланс във финансов план при вас и сега ще трябва да поправите тази ситуация.

 

Лъв – енергията на седмицата е много интензивна за вас. Няма да имате и една свободна минута, независимо дали работите или сте се потопили мисловно в плановете и идеите си. Точно сега можете да поставите чудесна основа на бъдещите ви планове. Много креативен период е за вас.

 

Дева – точно сега ще трябва да се справите със собствените си емоции. Трябва да им обърнете сериозно внимание. В момента е важно да помогнете на себе си, а не да се жертвате за другите и да се опитвате да им решавате проблемите. Ако трябва дори се усамотете през тази седмица.

 

Везни – тази седмица дава чудесни предпоставки за лечение на психиката, на емоциите, на травмите от миналото. Време е да си обърнете сериозно внимание и да не подценявате емоционалните проблеми, които ви тормозят от много време. Ако не можете да се справите сами, то потърсете помощ.

 

Скорпион – енергията на седмицата може да активира страховете ви, свързани с близките до вас хора, особено с децата. Тези страхове могат да са както емоционални, така и битови, финансови. Няма ситуация, която не може да бъде решена, затова потърсете решение, а не се отдавайте на тежки емоции.

 

Стрелец – тази седмица може да бъде особено предизвикателна за вас, защото ще изисква да съвместявате личните и професионалните ви задачи, а това няма да е никак лесна задача. Сега ще бъдете оценявани по това с колко задачи можете да се справите едновременно.

 

Козирог – седмицата носи една чудесна подредба за вас. Ще можете да подредите идеите си, дома си, мислите си и това ще ви накара да се чувствате много добре. Седмицата е ориентирана много повече към интимната страна на живота ви, отколкото към професионалната.

 

Водолей – в много голяма степен ще трябва да се съобразявате с другите хора в живота ви и това може никак да не ви харесва. Ще искате да изявите себе си и да се наложите, но няма да имате възможност да го направите. В момента е важно да сте мили и социални – така ще сте много по-успешни.

 

Риби –  темата за работата ще излезе на преден план и ще вземете важни решения в тази насока. Възможно е да се ориентирате в нова професионална посока и да развиете стари ваши интереси, които сте забравили. Поведението и решенията на другите хора ще ви помогнат в определяне на собствената ви посока.