Прогноза

11-17 Септември

 

Особена е енергията на седмицата. Тя ще ни оценява на базата на това до каква степен можем да впишем личността ни в колектива и то успешно. Всички провокации ще бъдат точно в тази насока.

 

Овен – енергията на седмицата е подходяща в това да слушате и да анализирате какво казват другите, но да не се изказвате и да не взимате решения. Възможно е другите да не ви разбират добре в момента и да не можете да постигнете консенсус по важни въпроси. Ако трябва да говорите с групи хора, използвайте медиатор.

 

Телец – през тази седмица ще можете да материализирате мечите си. Това могат да са почивки на екзотични места, материални придобивки, приятно прекарано време с близките и семейството. Енергията на седмицата в позитивна за вас, затова й се насладете.

 

Близнаци – лесно ще се палите и лесно ще влизате в конфликти през тази седмица. Всички емоции и несподелени чувствата, които сте трупали в себе си дълго време, сега ще излязат на повърхността и ще се искате да поставите другите хора на мястото им. Опитайте се да не бъдете крайни.

 

Рак – много важно ще е мнението на другите за вас. То може както да ви вдигне самочувствието, така и да го срине. От вас ще се изисква да сте подчертано съобразителни и да се социализирате добре, а не да се криете в собствената ви черупка.

 

Лъв – известен конфликт с авторитетите можете да имате през тази седмица. Това могат да са както родителите, така и шефовете, менторите. Ще искате да действате извън установените правила, но няма да ви се получи. Урокът ви е да се вградите социално по добър начин.

 

Дева – от една страна ще бъдете много общителни и много гъвкави и това много ще ви помогне по отношение на постигането на целите, но от друга страна ще ви се иска да минете по краткия път, а там могат да ви дебнат много опасности. Не прескачайте хора по пътя си и се пазете от лъжа и измама.

 

Везни – тази седмица ще ви даде емоционална лекота. Ще можете да избирате накъде да насочите емоциите си. Възможно е да има много варианти при вас както в личен, така и в професионален план. Щастието ви ще бъде лична отговорност и ще зависи от избора, който ще направите.

 

Скорпион – седмицата носи идеята за ново начало в живота ви. Това начало може да е добре подредено, чисто и лъснато, но може би точно това няма да ви хареса – всичко ще е много предсказуемо и ще липсват провокации. Насладете се на това, което имате в момента, а не на това, което нямате.

Стрелец – през тази седмица ще имате много работа. Задълженията ви ще се увеличат, а това може да не е по ваше желание, просто ще трябва да се съобразите с тенденциите. В момента се очаква много от вас, а вие трябва да се докажете като професионалист.

 

Козирог – точно сега ще преминете активно през един сериозен вътрешен конфликт. Ще трябва да изберете дали да сте прави и да няма хармония във връзката ви с другите или да не сте прави, но да се разбирате с близките до вас хора. С други думи хармонията зависи само от вашето решение.

 

Водолей –  възможно е да усещате, че ходите през местност, която не ви е позната и не знаете как да преминете през нея. Попаднали сте на ново за вас място в живота ви и не знаете още как да боравите с енергията му. Дайте си време да свикнете и не се изнервяйте излишно.

 

Риби – тази седмица носи две много различи тенденции за вас. Едната тенденция ще ви помогне лесно да минете между капките не забележими и да избегнете големи проблеми. Другата тенденция, обаче, ще ви попречи да поемете лична отговорност точно в тази сфера, в която се изисква от вас, именно защото няма да имате силата да отстоите себе си и ще се намирате между капките.