Прогноза

18-24 Септември

 

През тази седмица сякаш всички ще сме на изпит. Този изпит ще е обществото, което ще ми показва добре ли сме се справили или има още какво да се желае от нашето поведение.  Умението ни да се вписваме в социален план ще бъде оценено много високо.

 

Овен – професионалната среда може да е напрегната за вас и да не се чувствате на мястото си. Ще се опитат да ви вкарат в рамки, които не ви харесват и могат да ви се сторят много ограничаващи, но няма да можете да се противопоставите на тази тенденция. Сега ще бъде тествано умението ви да се вписвате в колектива.

 

Телец – тази седмица ще се почувствате толкова сигурни, колкото ви се иска. Ще намерите сигурността както в работата и професионалното партньорство, така и в личните взаимоотношения. Седмицата е отлична за поправяне на пропукани взаимоотношения.

 

Близнаци – личните взаимоотношения могат да са напрегнати, защото са свързани с много критика. Това може да е критика както от вас към близките ви, така и от тях към вас. Има много назряло недоволство и то трябва да се изрази. Не го преглъщайте, а намерете форма, под която да го комуникирате.

 

Рак – седмицата е отлична за обучение, за придобиване на нови знания и да демонстрацията на тези знания. Възможно е да имате успех, ако се явявате на изпит и разбира се, сте достатъчно подготвени. Не се осланяйте само на късмета си, акцентирайте над личната ви подготовка.

 

Лъв – много голяма активност ще ви споходи през тази седмица. Много ви се иска да бързате и да скачате от един момент в друг, но това е крайно непрепоръчително. Успехът сега се постига стъпка по стъпка и ако пропуснете някоя от тях, ще трябва да се върнете и да довършите това, което сте започнали или това, от което сте избягали.

 

Дева – любовната тема е силно акцентирана в живота ви сега. В момента сте много очарователни и привлекателни и е възможно да намерите сродната душа, която търсите. Акцентирайте над отличната социализация, която владеете – тя много ще ви помогне.

 

Везни – важни емоционални промени могат да настъпят в живота ви. Те ще са неочаквани и ще ви освободят от стари познати, от ненужни връзки. Плановете ви също ще се променят и ще имате възможност да насочите погледа си в нова посока както в личен, така и в професионален план.

 

Скорпион – вашата сила сега са преговорите. Можете да убедите всеки във всичко, а освен това сте готови на компромиси и отстъпки. Никой не може да ви спре в това да постигнете целта си, особено ако тя е много важна за вас. Възможно е да изненадате близките си с това колко сте изобретателни и креативни точно сега.

 

Стрелец – в момента трябва да отделите внимание на малките детайли в живота и в работата ви. Именно те могат да са малките камъчета, които да обърнат колата. Голямата картина ви е ясна, но малките недовършени неща могат да осуетят плана ви, ако бъдат пренебрегнати.

 

Козирог –  седмицата ще ви даде заслужено спокойствие и хармония в семеен план. Можете да си отдъхнете и да се доверите на живота и да знаете, че той много добре знае как да се погрижи за вас. Наслаждавайте се на това, което се случва.

 

Водолей – седмицата ще изисква от вас да дисциплинирате емоциите си. Това означава да се държите социално правилно, независимо как се чувствате. По един студен и краен начин другите ще ви покажат какво очакват от вас и ще ви покажат, че личните ви емоции и колебания не ги засягат. Това ще е седмица, която ще тества професионализма ви.

 

Риби – не се доверявайте прекалено много на другите хора. Възможно е те да искат нещо от вас и да се опитвате да ви манипулират с хубави думи. Използвайте интуицията си и се пазете от финансовите и емоционалните мошеници. Пазете се и от собствените си заблуди.