Прогноза

25 Септември – 01 Октомври

 

Енергията на седмицата е много емоционална, чак до изтощение. Трудно ще се справяме със собствените ни емоции и лесно ще прескачаме в измисления от нас свят, където ни е много по-приятно. При все това бягството от реалността не е препоръчително за никого.

 

Овен –жизненият ви тонус може да бъде силно понижен. В момента имате нужда от време за себе си, да заредите батериите си и да се почувствате добре в собствената ви компания. Другите хора ще ви дразнят и изнервят. Колкото по-малко общувате с тях, толкова по-добре.

 

Телец – точно сега е добре да седите на страна от лъжите. Пазете се както от лъжите, отправени към вас, така и се пазете от това да лъжете. Ситуацията просто няма да излезе във ваша полза. Истината, каквато и да е тя, е препоръчителна през лъжата.

 

Близнаци – ще имате възможност да кажете какво искате и да заявите нуждите си. Ще бъдете разбрани, само ако сте мили и уважителни. Опитайте се да преглътнете конфликта и желанието ви да кажете нелицеприятната истина в очите на другите. Колкото по-дипломатични сте, толкова по-успешни ще бъдете.

 

Рак – можете да се усетите много зависими от другите хора в живота ви и това никак да не ви харесва. Това може да е както емоционална, така и финансова зависимост. Трудно ще понасяте раздели в момента и няма да искате да оставате сами. Много ценно време е да се замислите над собствените ви страхове.

 

Лъв – седмицата носи много спокойствие за вас. Това може да ви се стори скучно, защото няма да усещате истински предизвикателства. В момента вие сте в ролята на наблюдателя, а не на този, който действа. Това е много ценна роля, защото можете да планирате накъде да се запътите и с кого.

 

Дева – емоционалното здраве може да е уязвима тема при вас. В момента имате много трескави мисли, много планове, искате да сте на много места и да свършите много задачи едновременно. Няма да ви се получи. Опитайте се да си починете и да си поставите приоритети, защото в противен случай ще прегреете.

 

Везни – в големи самозаблуди можете да се потопите през тази седмица. Няма да ви е лесно да се справите със собствените си очаквания и когато другите не ги оправдават, тогава ще ви обвинявате и няма да сте доволни от поведението им. Напрегната ще е връзката със собствените ви емоции.

 

Скорпион – колкото по-гъвкави сте през тази седмица, толкова по-успешни ще бъдете. За вас е важно да можете да правите компромиси и да прощавате в момента. Статичното и обидчиво поведение може да ви направи много нещастни, затова бягайте от него.

 

Стрелец – много интересна, но и много неочаквана ще бъде седмицата за вас. Плановете ви няма да се реализирате по очаквания от вас начин, но могат да претърпят такъв обрат, че дори и вас да ви изненада крайния резултат. Очаквайте неочакваното.

 

Козирог – много убедителни и много рационални можете да бъдете сега. Хората ще се вслушват в думите ви и ще можете лесно да прокарвате идеите си. В този ред на мисли седмицата може да е много успешна в професионален план и по отношение на преговори.

 

Водолей – в момента можете да получите тази помощ, от която се нуждаете за да реализирате успешно целите си. За вас е важно да сте сред хора, да помагате, но и да позволявате да ви помагат. Обменът на енергия е от изключителна важност в живота ви сега.

 

Риби –много общения могат да ви дават, редица звезди да ви свалят, но реално нищо да не се случва както в емоционален, така и материален план. Не позволявайте на другите да ви заблуждават, а използвайте интуицията си да прозрете истината. Потъването в заблудите може да бъде много болезнено.