Прогноза

15-21 Октомври

 

Тази седмица изисква от нас да сме отговорни към себе си, да сме адаптивни и да се променяме под вличнието на средата. Отражението, което ще виждаме в очите на другите ще бъде най-ценният ни коректив.

 

Овен – ако сте оригинални и различни и не се притеснявате от това си поведение и подход, то можете да имате много успехи през тази седмица. За сметка на това, ако се опитвате да сте консервативни и да се вписвате във вече установена рамка, то може да ви е много трудно и да не се получава.

 

Телец – трудно ще изразявате себе си и трудно ще налагате мнението си. В момента е много по-важно да разберете какво имат да ви кажат другите, отколкото едностранно да се опитвате да се наложите. Ключът за успеха се крие в балансираното ви поведение в момента.

 

Близнаци – трудно ще се достига до вас и до това, което мислите. В момента вие анализирате и планирате, но не ви е лесно да споделите на другите какви са ви плановете в близко бъдеще.  Не го и правете, докато не сте напълно сигурни какво правите и с кого.

 

Рак – висока степен на колебание в партньорската ви роля може да се включи в момента. Имате нужда от сигурност, а другите не могат да ви я дадат. Не е само това, а могат да активират и най-болезнените страни от характера ви, комплексите ви и усещането, че можете да бъдете изоставени. Потърсете сигурността в себе си, не в другите.

 

Лъв – в момента имате нужда да осмислите отношенията си по нов начин. Не е седмица на обвързване, а по-скоро на раздяла със старата енергия, хора, мисли, поведение. За вас е важно да не бъдете ограничавани в момента и да правите каквото си искате.

 

Дева – темата за парите и самооценката ще излязат на преден план в живота ви и ще се замислите дали се надценявате или се подценявате. Провокациите ще дойдат от професионалната ви среда, като тя ще бъде и много ценен учител за вас в настоящия момент.

 

Везни – седмицата изисква от вас да подредите живота си – първо бита, после емоциите. Само така ще можете да се чувствате щастливи. В момента в живота ви цари хаос – разберете накъде води той и се опитайте да го подредите.

 

Скорпион – тази седмица ще бъдете макисмално убеднителни. Лесно ще прокарвате идеите си и другите ще ви слушат с интерес. Особено успешна може да бъде седмицата за представителите на знака, които се занимават с преподаване. Ако се явявате на изпити, енергията на седмицата може да е благосклонна към вас.

 

Стрелец – от вас се изисква да сте сериозни и отговорни през тази седмица и именно по този критерии ще бъдете оценявани от другите. Възможно е да поемете отговорност за нови професионални прокети, както и да се увеличат отговорностите ви в личен план. Хубавото е, че ще можете да се псравите.

 

Козирог – консервативното отношение няма да  вас приятел през тази седмица. За вас е важно да се отворите към другите хора и към мнението им и да разберете какво точно искат да ви кажат. Колкото по-затворени сте, толкова по –самотни и неразбрани ще се чувствате.

 

Водолей – ще искате да се налагате и да казвате на другите как да жиеят и какво да правят. Това може да е неправилно поведение към момента и да ви създаде много неприятели. Избягвайте тези конфронтации, в които не можете да повлияете.

 

Риби  – темата за кредити и заеми ще излезе на преден план. Възможно е да си потърсите пари, които сте дали на другите, но е възможно и да се свържат с вас за пари, които вие сте взели. В момента е ценно и важно да оправите смеките си.