Прогноза

23-29 Октомври

 

Седмицата е много страстна и поставя акцент над това как се чувстваме със себе си и в средата от хора, която ни заобикаля.  На базата на това, което разберем за себе си, ще е добре да направим и промените, от които се нуждаем, за да сме по-щастливи.

 

Овен –потайното отношение на хората около вас може много да ви дразни. Ще усещате, че нещо се случва, но няма да си давате ясна представа какво. Всичко това може да ви кара да се чувствате заплашени и да буди агресията ви. Не винаги процесите са насочени лично към вас, успокойте се.

 

Телец – тонусът ви може рязко да се понижи през тази седмица и да имате нужда от много почивка. В момента не можете да поемате прекалено големи отговорности и имате нужда да заредите батериите си. Не се правете на прекалено смели и отговорни.

 

Близнаци – емоционални съмнения могат да ви връхлетят тази седмица. Можете да сте особено ревниви и да се чувствате неуверени в любовното ви партньорство. Това ви поведение може да ви създаде много проблеми с партньора, особено ако той не е виновен за нищо. Не обвинявайте, ако не сте сигурни какво говорите.

 

Рак – седмицата ще ви накара да се раздвижите и това може да е много положителна тенденция в живота ви. В момента е добре да спортувате, да учите, да пътувате. Всяка една форма на движение е добре дошла и ще ви накара да се чувствате живи и динамични.

 

Лъв – тази седмица може да ви направи много стиснати и силно ориентирани към това, което си е ваше. Възможно е да не искате да го споделяте и да сте прекалено концентрирани над себе си и това, което се случва с вас. Ще възприемате другите хора повече като заплаха, отколкото като подкрепа. Намерете време да останете сами със себе си и да се успокоите.

 

Дева – енергията на седмицата е много добра за работа, за бизнес, за нови договорки с партньори. Сега сте много гъвкави и умът ти е много бистър и това може да ви помогне да прогресирате в социален план и да постигнете това, към което се стремите.

 

Везни – седмицата изисква от вас да погледнете живота си отстрани и да осъзнаете каква е грешката, която продължавате да правите и винаги ви води до едно и също положение. Това може да стане на среща при терапевт,  чрез медитация или чрез пътешествие на далечно място.

 

Скорпион – постепенно възстановявате силите си и се чувствате добре. Енергията на седмицата ви прави много устойчиви и много убедителни. Под една или друга форма ще се затвърди авторитетната ви роля в средата, в която се намирате. Всичко това може да означава и много нови отговорности.

 

Стрелец – парите ще са темата, която силно ще ви интересува сега. Ще искате да имате пари, да трупате пари и ще ви е трудно да давате. Седмицата не е добра нито да взимате, нито да давате заеми и кредити. Сега имате нужда да разберете какво имате и с какви ресурси разполагате.

 

Козирог – дори и да седите на едно място, животът около вас се променя с изумителна скорост и това може силно да ви изненадва. Това е промяна в отношението на близките ви, на хората, които ви заобикалят. Това са и промени в личните ви планове и цели. В един момент ще се почувствате като на ново място.

 

Водолей – много докачливи можете да бъдете по отношение на оценката, която получавате от другите. Ако тази оценка не е положителна, възможно е да покажете конфликтното си лице и да замесите в редица трудни ситуации. Ако искате да получавате добро, то правете добро.

 

Риби – особено харизматични и очарователни ще бъдете през тази седмица и хората ще ви харесват. Всичко това ще доведе до редица проблеми с партньорите ви, защото не само може да ви подозират в изневяра, но може и да има обективна причина за това. За жалост каквото и да направите сега, то ще бъде много видимо за всички и ще бъдете разкрити. Не е момент за тайни.