Прогноза

30 Октомври – 05 Ноември

 

Тази седмица дава много голяма категоричност и правила. Ние ще трябва да се съобразяваме с нейната енергия, а няма да можем да я моделираме по начин, който на нас ни харесва.

 

Овен – много зависими ще сте от мнението и енергията на другите хора в живота ви. В момента ви е особено трудно да наложите себе си и да промените правилата както на вас ви харесва. Умението ви да сте част от екип и да правите компромиси ще бъде тествано през тази седмица.

 

Телец – най-сигурното нещо в живота ви са промените. Това не са планираните промени, а това което трябва да се случи, независимо дали искате или не. Имате нужда от нова енергия в живота си и тя ще дойде, без да ви пита. Всичко това може да ви напрегне и да ви е трудно да намерите мястото си сега.

 

Близнаци –  през тази седмица ще се реализира точно този вариант, който най-малко очаквате, затова не си правете планове, а се доверете на живота и му позволете да ви отведе там, където трябва да се намирате. След това ще прецените какво искате и трябва да направите.

 

Рак – седмицата може да бъде отлична, ако се занимавате с писмена работа, превеждате или просто работите сами. Седмицата може да бъде трудна, ако ви се налага активно да комуникирате с другите. Намерете начин да отложите активната комуникация, ако това ви е възможно.

 

Лъв – творческата ви енергия е в своя пик Седмицата е чудесна за нови инициативи, за творчески проекти, за работа с деца и развиване на енергията, която се свърза със сърцето. В момента сте в силата си, затова възползвайте се.

 

Дева – търпението ви ще бъде тествано през тази седмица. Възможно е да мислите, че трудности от миналото са забравени и всичко се е наредило добре, но сега ще видите, че просто сте замели всичко под килима и то ще иска да се появи отново. Стари проблеми ще излязат на повърхността с пълна сила и ще искат да бъдат решени.

 

Везни – много очарователни, но и много категорични ще бъдете през тази седмица. Много добре знаете от какво имате нужда и ще се постараете да го получите по най-добрия начин за вас.  Сега не сте склонни да правите компромиси.

 

Скорпион – нужда от равносметка се оформя в живота ви. В момента ще си дадете сметка какво сте казали и на кого сте го казали и ще разберете тези сценарии какво са ви дали и от какво са ви лишили. Ценно е да проумеете как да промените себе си и да сте по –ефективни в общуването и комуникацията.

 

Стрелец – в момента сте особено наблюдателни и прозорливи и това ще ви направи много добри в анализа и оценката на ситуацията. В личен план тази тенденция може да доведе до разбиране на неща, които не искате да знаете за близките си, но в професионален план тази тенденция може да ви се отплати и да сте високо оценени.

 

Козирог – висока доза емоционално спокойствие може да ви даде тази седмица. Всеки един проблем, с който сте се сблъсквали в последните седмици, сега ще намери своето решение. От вас се изисква просто да сте методични и последователни и да следвате енергията, която ще ви помогне да се измъкнете успешно от всяка една ситуация.

 

Водолей – тази седмица може да ви даде много емоционално объркани ситуации. Вие имате една идея, но другите няма да я разбират правилно или направо ще я разбират погрешно. Всичко това може особено да ви разочарова и да се затваряте в себе си. Сега не е важно какво можете вие да предложите на другите, а от каква помощ, от ваша страна, те имат нужда.

 

Риби – през тази седмица можете да се свържете с авторитетни хора, които да ви помогнат с влиянието си и да ви насочат в правилата посока. Имате нужда от помощ, затова – заявете я, а не се правете на прекалено силни и самостоятелни.