Прогноза

06-12 Ноември

 

Страстните емоции са на своя ход. От една страна тази тенденция дава привързаност, силни емоции, завладяващи страсти, но от друга страна дава маниакалност, преследване, обсебване. Страстите ще са предизвикателството, с което ще трябва всички да се справим.

 

Овен –висока степен на ревност ще бъде отправена към вас. Особено трудна ще е седмицата, ако има и причина да бъдете ревнувани. Възможно е да сте обвинявани и преследвани и партньорите ви да са разочаровани от вас, затова просто не им давайте повод.

 

Телец- сигурността ще ви бъде отнета. Ще трябва да се съобразявате с мнението на партньора и с неговите настроения, а това може силно да ви напряга. Няма да искате да се подчинявате на чуждото мнение, но ако не го правите ще усещате, че заплахата да сте изоставени е много голяма. Намерете сигурността в себе си.

 

Близнаци – възможно е да сте по-ловки от паяците в оплитането на мрежите, но реално има и опасност сами да паднете в мрежите, които плетете. Всичко е въпрос на едно малко недоглеждане и подхлъзване. Затова внимавайте къде и с кого ходите и бъдете внимателни как стъпвате.

 

Рак – особено привлекателни ще бъдете през тази седмица, дори неустоими. Внимавайте, обаче, кого привличате, защото ако е човек, който не ви допада, то можете сами да се поставите в ситуация на стрес. Насочете чара си към тези хора, които искате да ви харесат, а не към всички.

 

Лъв – възможността да пилеете парите и енергията си е много голяма. Имате много енергия, но не знаете какво точно да в правите. Безразборни контакти могат да правят живота ви повърхностно интересен, но реално ще ви изпразват от съдържание и смисъл. Внимавайте с кого общувате.

 

Дева – на фона за бушуващите страсти вие можете да сте особено сковани и да следвате някакъв измислен морал, който да ви дава привидна сигурност. Всъщност и вие искате да се отпуснете, но не знаете как и можете да обвинявате другите в прекалено фриволно поведение.

 

Везни –  много силна ще бъде интуицията ви и много лесно ще усещате другите хора. Това ви умение, обаче, може да бъде и бреме, защото ще разбирате за близките си неща, които не са ви приятни и могат искрено да ви нараняват. От вас зависи как ще отработите познанието, което ви се дава в момента.

 

Скорпион – вие владеете енергията на седмицата сега. Сега сте и очарователни и манипулативни и много умели във всяко едно отношение. Всъщност от вас се изисква само да сте умерени, защото в противен случай на другите може да им догорчи от вас.

 

Стрелец – пластовете се разместват в живота ви и то по един позитивен начин. Всяка една промяна сега е за добро, затова не й се противопоставяйте, а я приветствайте и й се наслаждавайте. Скоро ще усетите, че сте се спасили от тежест, която носите дълго време със себе си.

 

Козирог – тази седмица ще ви даде много неочаквани моменти. От вас зависи как ще ги приемете. От една страна всеки ден ще е непредвидим и различен, а от друга страна ще сте напрегнати, че не можете да предвидите случващото се. Доверете се на живота.

 

Водолей – особено ревниви ще бъдете през тази седмица. Ще ревнувате всички, ще искате внимание и ще бъдете много обидени, когато не го получавате. Тази тенденция може да е характерна както за личния живот, така и за професионалния. Успокоявайте емоциите си, преди да влизате в комуникация с другите.

 

Риби –енергията на тази седмица е буквално напиваща за вас. От една страна ще е много мека, приятна и романтична, но от друга страна може да ви опиянява и да се потапяте в илюзорния си свят, където нещата се различават от реалността. Връщането в ежедневния свят може да ви е неприятно и болезнено, затова не се поддавайте толкова на розовите облаци.