Прогноза

20-26 Ноември

 

Напрежението от миналите седмици се отпушва и сега всички се намираме на ново енергийно място. Някой ще се затичат към целта си, а други няма да знаят какво да правят и ще им трябва време да се адаптират.

 

Овен – много позитивна енергия може да ви завладее през тази седмица. Напрежението от миналите седмици ще отиде на заден план и ще се справяте с всичко с много по-голяма лекота. Седмицата е чудесна за изграждане на нови позитивни познанства.

 

Телец –  има голяма вероятност да попаднете в конкурентна среда, която да ви изнервя. Ще трябва да се сравняват с другите колко сте умни, успешни, богати, а целият процес може да ви се струва излишен, дори нараняващ.  Той обаче може ясно да ви покаже къде се намирате в момента в живота си.

 

Близнаци – възможно е жизненият ви тонус да се понижи и да имате нужда от повече време за себе си. Не се претоварвайте и не поемайте ангажименти, който са извън силите ви, защото това може да се отрази по тежък начин както на физическото, така и на емоционалното ви здраве.

 

Рак – през тази седмица всичко може да ви се струва прекалено. Емоциите на другите могат да са ви прекалени, тяхното его, техните желания и всичко това ще ви кара да се затваряте в себе си, просто за да можете да се предпазите от нежеланата енергия, която идва отвън.

 

Лъв – сега ще имате възможност да блестите силно в собствената си светлина и това може да ви прави много привлекателни за другите. Все пак, внимавайте кого привличате. Седмицата носи елемент на успех, който обаче е заслужен. Не мързелувайте.

 

Дева – енергията на другите хора е прекалено забързана и това може да ви дразни. Възможно е да не ви изслушват и да не ви обръщат вниманието, от което се нуждаете. Не се ядосвайте, а се погрижете първо за собствените си емоции, преди да се втурнете да оправяте емоциите на другите.

Везни – редица заздравителни емоционални процеси са на ход в живота ви. В момента е важно да се намирате в положителна среда, която ви разбира и ви подкрепя, за да можете да излекувате емоциите си и да се заредите с позитивни такива.

 

Скорпион – темата за парите ще излезе на преден план в живота ви. Ще усещате липса на пари, независимо какви са реалните ви финанси. Ще искате повече и ще мислите нови варианти, под които да ги изкарвате. Седмицата носи много предприемчива енергия за вас.

 

Стрелец – енергията на седмицата е изпълнена с приятни преживявания за вас. Ще имате възможност да сте толкова чаровни, колкото ви се иска и да бъдете харесани, точно както си го представяте. Не е време за сърдене, а за разбирателство и прошка.

 

Козирог – у вас има много натрупана умора, с която не знаете как да се справите. Дори сте склонни да поемате още ангажименти, които вече не са по силите ви. Сега имате нужда да останете сами със себе си и да се успокоите. Активите социални контакти са ви излишни.

 

Водолей – тази седмица ви дава позитивно подчертан интелект, с който можете да изпъкнете, да продадете успешно уменията си, да постигнете целите си в професионален план. Седмицата е много успешна, ако се явявате на изпит или трябва да се представяте пред комисии.

 

Риби –от една страна енергията на седмицата е много успешна и да предпоставки за развитие, за социална реализация. От друга страна, обаче, може да има много неясни ситуации около вас, както и лъжи, в които можете да попаднете, ако не сте внимателни. В момента е важен процеса, а не целта.