Прогноза

27 Ноември – 03 Декември

 

Тази седмица изисква от нас да сме много конкретни, точни и честни. Всеки един опит да се поддадем на собствените ни илюзии и самозаблуди ще води до неприятни за нас последствия.

 

Овен –много лесно ще наложите мнението си и ще накарате другите да мислят по вашия начин. Няма да им оставите възможност за друга реакция. Внимавайте, обаче, тази твърдост на характера ви да не се обърне в един момент срещу вас.

 

Телец – няма да ви е никак лесно да намерите мястото си през тази седмица. Много промени са на ход и вие не знаете нито къде да бъдете, нито с кого, нито какво точно да правите. Позволете си да се загубите напълно – може би така ще се откриете най-добре.

 

Близнаци – през тази седмица ще чуете неща за себе си, които няма да са ви никак приятни, но за сметка на това ще са много верни. Имате възможност да се разсърдите и да ги игнорирате или да се поучите от тях и да се промените по един позитивен за вас начин.

 

Рак – известна незрялост и липса на отговорност ще демонстрирате през тази седмица. Задълженията ви казват едно, емоциите друго. Ще последвате емоциите си и ще бъдете толкова безотговорни, колкото ви се иска. Опитайте се да не засягате прекалено много хората около вас.

 

Лъв – седмицата ще ви приземи много силно в реалността. Всички планове, които сте имали и са били свързани с личните ви илюзии и очаквания, сега ще изчезнат или няма да се реализират. В живота ви ще останат само стойностните идеи.

 

Дева – вие ще сте носителите на истината сега, но никой няма да иска да я чуе, защото няма да му е приятна. Ако работите като консултант, то бъдете много внимателни. Избягвайте приятелски разговори с шефовете ви и не ги съветвайте, ако изрично това не се изисква от вас.

 

Везни – неочаквани промени са на ход в живота ви. Те ще са съпроводени и с известна доза агресия и напрежение. Дълго време сте били статични, сега трябва да се раздвижите. Този процес може да не е лесен за вас, но нямате друг избор, освен да му се подчините.

 

Скорпион – склонни сте да демонстрирате егоизма си, а това може да не се хареса на близките ви. За тях просто няма да има пространство в живота ви и те могат да се чувстват отхвърлени. Намерете време да ги успокоите.

 

Стрелец – много честни, точни и конкретни трябва да бъдете през тази седмица. Всяко едно залитане към измама или към лъжа, може да се окаже голям проблем за вас в близко бъдеще. Следвайте истината.

 

Козирог – ежедневието ще ви се струва много остро и грубо и ще ви се иска да избягате от него, като се потопете в собствения си илюзорен свят. Това няма да се случи. Сега е добре да се изправите пред предизвикателствата лице в лице, а не да се правите, че не ги забелязвате.

 

Водолей – бъдете внимателни с физическото ви здраве. В момента сте склонни да се претоварвате и да не знаете границите на силите си. Възможно е да си причините контузии, ако не сте достатъчно внимателни. Намерете време да си починете.

 

Риби – много голяма грубост може да намирате в общуването сега. То ще е рязко, агресивно и на моменти може да ви плаши. Трудно ще намирате начин да изразите себе си така, че да бъдете правилно разбрани. Опитайте се да не влизате в директни словесни схватки.