Прогноза

04-10 Декември

 

Енергията на ретроградния Меркурий вече се усеща и ни кара да се обърнем към себе си и да направим равносметка на плановете си, а не да се впускаме в нови такива.

 

Овен – внимавайте какво казвате, защото неправилно изречените думи сега могат да ви донесат много неприятни последствия в бъдеще. Не винаги ще бъдете на това място и ще имате това влияние, затова помислете с кого се конфронтирате.

 

Телец – силни емоции са на ход в живота ви, но те могат да са илюзорни, да са нереални и да ви донесат големи разочарования. Имате нужда от хармония, но и едновременно с това искате да я наложите едностранно, както вие си я разбирате, а това именно може да доведе до конфликт с другите. Бъдете внимателни.

 

Близнаци – през тази седмица ще се чувствате безпомощни. Всичко ще зависи от другите, те ще взимат решенията и ще определят посоката, а вие ще трябва да се съобразявате. Това може да не ви харесва, но няма да имате възможност да го промените. Просто го приемете.

 

Рак – ще се чувствате разкъсани между идеите си – толкова много неща ви се правят едновременно, а ви е така трудно да изберете. Ако не си поставите приоритети, е възможно да пропуснете всички възможности и те просто да протекат покрай вас.

 

Лъв – почти ви е ясно какво искате да правите, но не съвсем. През тази седмица ще се сблъскате с неочаквани ситуации, които ще ви накарат да промените плановете си и да реагирате по напълно нов начин. Бъдете отворени за промените.

 

Дева – много ще ви се иска да се изключите и да се затворите за другите хора, защото ще ги намирате за лицемерни и лъжливи, но животът ще ви кара активно да се социализирате и да отстоявате собствената ви истина. Това е и целта ви през тази седмица.

 

Везни – големи финансови инвестиции са крайно не препоръчителни за вас в момента. Сякаш съзнанието ви в замъглено и можете да изхарчите прекалено много пари за ненужни цели и след това истински да съжалявате.

 

Скорпион – много силна ще е тази седмица за вас, но много внимавайте в каква насока концентрирате силата си. Възможно е да изградите нещо ценно и важно, но е възможно да влезете в ожесточени конфликти и да се чувствате много изтощени и агресивни. Ако не знаете накъде сте се насочили, то спрете и се огледайте, преди да продължите.

 

Стрелец – през тази седмица ще трябва да се пазите от себе си и от мрежите, които сами плетете. Можете така да се оплетете в тях, че да не знаете какво да правите. Охладете ентусиазма си и гледайте по-реалистично на живота.

 

Козирог – около вас ще има много висока степен на хаос и това може да ви обърква. Не се опитвайте да го подредите, защото това не е по силите ви, а се опитвайте да разберете какво ценно можете да измъкнете от него.

 

Водолей –  темите конкуренция и ревност ще са затъпени по един напрегнат начин в живота ви в момента. Не показвайте на хората лошото си лице, защото и те ще загубят, но и вие ще загубите. Опитайте се да сте медиатори и да решите проблема по един хармоничен начин.

 

Риби – ще ви се иска да сте навсякъде, но не и тук и сега. Тук и сега е скучно, монотонно и ви дразни и ако нямате възможност да пътувате, то ще се потопите в илюзорния си свят и всички ще виждат, че не сте напълно на тяхно разположение. Опитайте се поне да не биете на очи.