Прогноза

11-17 Декември

 

Комуникацията ще е тази крехка чаша, която трябва да пазите да не се счупи, защото лесно ще можете да загубите съдържанието й, а това могат да са тайни, приятелства, доверие. Ако бъде счупена, за жалост, няма да може никога да бъде възстановена.

 

Овен – тази седмица ви е дадена ролята на наблюдатели. Това е много ценна позиция, в която виждате кой какво прави, но не се намесвате. Идеален момент е да прецените каква да е следващата ви успешна стъпка и в правилния момент да действате.

 

Телец – възможно е да се чувствате като вестоносец. Във вашата система от близки, семейство и приятели има много недоизказани неща и на вашите плещи ще падне отговорността да провокирате разговор. Само по този начин може да се получи облекчение.

 

Близнаци – много успешни можете да бъдете в убеждаването на другите. Много умели ще бъдете и в лъжите и в изопачаването на истината по начина, който на вас ви харесва. Нищо няма да ви спре по отношение постигане на целите – в момента можете да направите каквото искате.

 

Рак – много лесно ще се губите в идеите на другите. Няма да ги разбирате, няма да ги оценявате, ще се чудите другите дали са нормални. Трудно ще ви е да решите с кого и как искате да прекарате празниците. Не ви харесват чуждите идеи, но не сте сигурни в собствените си. Отложете процеса на взимане на решения в тази сфера.

 

Лъв – ще имате уникална възможност да видите себе си и живота си по един различен начин, през една напълно различна от вашата гледан точка и това автоматично ще ви даде отговор на много въпроси, които си задавате в последно време.

 

Дева – енергията на седмицата ще ви даде много голяма яснота по отношение на това къде се намирате с кого и каква е правилната посока. Ако сте се опасявали какъв избор да направите, то сега няма да ви се наложи, защото той ще бъде направен сам.

 

Везни – чрез много висока доза дипломация сега ще можете да защитите позициите си и да накарате другите да правят това, което вие им кажете. Колкото по-мили и толерантни сте на повърхността, толкова по-успешни ще бъдете. Не забравяйте, че отдолу трябва да сте много категорични.

 

Скорпион – темата за парите и за личната ви стойност ще излезе на преден план и ще ви накара да осъзнаете дали се намирате на правилното място в правилния момент. Преминавате през важна равносметка по отношение на работата и професионалния ви път и скоро могат да бъдат взети важни решения за промяна в тази насока.

 

Стрелец – седмицата изисква от вас активност. Това може да е преместване, активно общуване, занимания с преводи. В момента имате нужда да изкарате енергията си навън, защото ако остане у вас, може да ви направи много нервни и тревожни, а това да се отрази по негативен начин на общуването ви с другите.

 

Козирог – много ясно осъзнавате, че етап от живота ви приключва и започва нов. Това може да ви плаши и да ви кара да се чувствате неуютно на новото място, просто защото не го познавате добре. Тази седмица ви е дадена за да се адаптирате.

 

Водолей – седмицата изисква от вас да сте социални и грижовни и да оказвате тази помощ, за която ви молят. Положителното отражение, което получавате в очите на другите хора ще ви накара да се почувствате много добре и ще ви даде силите, от които имате нужда.

 

Риби – в момента имате нужда от сигурност. Възможно е да работата ви или партньорът да ви карат да пътувате, да сте навън, да сте далече от дома. Опитайте се да откажете тази активност, която не е по силите и по вкуса ви. Вие имате нужда да се чувствате сигурни по вашия си начин.