Прогноза

18-25 Декември

 

Една от най-важните седмици в енергиен план за годината се случва точно в нейния край. Темите за началото и края, за щастието и нещастието, за постигнатото и непостигнатото са много силно преплетени в момента, а от нас се изисква просто да бъдем отговорни към себе си.

 

Овен – в момента е много подходящо да заминете, да пътувате, да общувате с нови и непознати хора. Колкото по-статични сте в момента, толкова по-напрегнати ще се чувствате. Имате нужда от приключения в най-позитивния смисъл на думата.

 

Телец – прекалената динамика на седмицата не е по вашия вкус. Възможно е да ви се струва, че нямате време за нищо. Всичко ще е така ускорено, че вие няма да имате време да помислите трезво какво искате да правите и с кого. Възможни са прибързани решения, за които после да съжалявате.

 

Близнаци – в момента всичко зависи от другите – плановете ви, идеите ви, щастието ви. Колкото по-добре се свързвате с другите, колкото по-компромисни и толерантни сте с тях, толкова по-щастливи ще се чувствате и самите вие. Егото трябва да остане на заден план.

 

Рак – трудно ще намирате мястото си през тази седмица. Ще ви се иска да се скриете, а енергията на седмицата ви ти тика напред и ще ви кара да сте сред хора, да говорите и да общувате. Всичко това може да доведе до сериозно емоционално изтощение от ваша страна – опитайте се да овладеете процеса и да не го позволявате.

 

Лъв – ще имате възможност да погледнете на себе си и на живота си по един нов начин. Драмите, в които доброволно сте се поставили, ще останат на заден план и ще имате възможност да видите позитивни алтернативи. Разбира се, това може да не се случи, ако ви е трудно да вдигнете погледа от това, което се случва под носа ви.

 

Дева – седмицата носи критичка енергия за вас. Меркурий в е процес са се обърне, но точно сега могат да бъдат взети най-погрешните решения, защото и степента на заблуда е най-висока. Оставете живота да протича с естествения си ход, наслаждавайте му се, но не взимайте важни решения в момента.

 

Везни – следващите седем ден ще са много интересни в емоционален план за вас. Това може да означава както нови познанства, дори има добър потенциал за връзки, така означава, че и може да има неочаквани раздели и скандали с близките до вас хора. Важно е да можете да изчистите отношенията си.

 

Скорпион – отношението към живота ви и към това, което се случва в него трябва да е много сериозно. В момента ще се сблъскате с някакъв нов тип отговорност, която сега може да е просто загатната, но през новата година да стане абсолютна реалност в живота ви.

 

Стрелец –седмицата носи много позитивна енергия за вас. Възможни са промени, свързани с освобождаване със старата и ненужна енергия. Това могат да са тенденции както в личен, така и в професионален план. В момента можете да се доверите на живота – той се грижи за вас.

 

Козирог – точно сега трябва да стъпите много здраво на земята и да се отърсите от всички илюзии и фантазии, които сте поддържали в живота си в последно време.  Не се опитвайте да се правите на много отговорни по отношение на другите, ако сте безотговорни към себе си. Промяната ще започне от вас самите.

 

Водолей – енергията на седмицата може да е много успешна за вас във финансов план. В момента можете да направите сделки и да спечелите пари и то от идеи и планове, над които отдавна работите.  Важното е да сте мили, отзивчиви и симпатични- така ще привлечете и правилните хора към вас.

 

Риби – напрежението, което беше характерно за живота ви в последните седмици, сега ще отшуми и ще можете да се почувствате много облекчени. Тази тенденция се отнася както до емоционалната тежест, която носихте в себе си, така и до физически неразположения. Те също ще намерят своето облекчение.