Овен 

Тази година ще ви даде възможността да стигнете до истинското проявление на енергията на Овена и то в най-високата й вибрация. Годината носи редица предизвикателства за вас, които ще ви карат да отстоявате себе си, но не на базата на инфантилното ви его, а на базата на личното ви достойнство. Това означава да разбирате добре правилата на живота – кога можете да се наложите и кога да отстъпите. Годината ще изисква от вас да се държите гордо и джентълменски, справедливо и отговорно, независимо дали сте мъже или жени. Всеки един опит за измама, за лъжа и предателство към другите ще се връща при вас като много звучен шамар, който всички ще виждат. Годината ви дава възможността да се превърнете в този достоен човек, който мечтаете да бъдете, но и ви дава опасността да паднете от много високо.

Телец 

Годината е прекрасна за изграждане на нови връзки както в личен, така и в професионален план. Възможно е стари познанства, бракове, отношения, връзки да си тръгнат от живота ви, просто защото да изпълнили ролята си в живота ви и нямат повече място там.  Партньорството ще ви отразява по един конструктивен начин и ще ви помага да се променяте и да се развивате, затова бъдете много внимателни кого допускате до себе си и с каква енергия се свързвате. Грешка може да се случи, ако сте прекалено прибързани и недообмислено се впуснете във връзка с неправилния човек.

Близнаци

Темата за работата излиза на преден план в живота ви. Това ще е сферата, в която ще имате нужда от промени, за да се чувствате живи и динамични, особено ако работата ви вече ви е скучна и се е превърнала в рутина. Имате нужда от нова среда, от нови хора, от нови идеи и от нова интелектуална стимулация. Буквално имате нужда от нова сцена, на която да блестите, защото вече се съмнявате в собствените ви качества. Най-лесното ще бъде да се отдадете на тази нужда от промяна и да я реализирате. Най-трудното ще е да се уплашите и да останете статични, без да промените каквото и да било.

Рак

Много силно ще усещате зова на дома. Ако живеете в чужбина, то може да имате много голяма нужда и желание да се приберете в родината. Ако все пак решите да останете в чужбина, тогава ще пуснете корени и ще се ориентирате към създаване на постоянен дом. Закупуването на дом и изграждането на материална сигурност ще са най-важните направления, в които ще искате да се реализирате през тази година. Годината е добра за раждане на деца, за грижа за внуци, за разширяване на дома. Годината ще е трудна, ако сте носталгични и гледате назад.

Лъв 

Сблъсък с много силна енергия ви предстои през тази година. За някои представители на знака това означава сериозен бизнес, много пари, власт, сила, капитали, успехи по отношение на търговията, но и много нови отговорности, с които ще се справят само силните. Ще ви бъде дадено това, което искате, но чак след като го получите, ще си дадете сметка дали сте готови за него, затова много внимавайте какво искате от живота. Ако сте готови за новата енергия, тя ще ви издигне и ще ви развие, но ако не сте, ще ви натежи много, дори прекалено много.  Това, което ще ви помогне най-много през тази година, е да разбирате и познавате добре собствените си сили и възможности.

Дева

Енергията на тази година ще ви се отблагодари за търпението и за положената работа.  Плановете и идеите ви ще се реализират с много по-голяма лекота, лесно ще намирате съмишленици и ще бъдете много по-успешни в колектив, отколкото сами. Годината ще изисква от вас сътрудничество и ще акцентира над умението ви да разбирате и уважавате нуждите на другия. Ако ги пренебрегвате, то ще отразявате същата енергия – тази на пренебрежение и подценяване, а това ще води до боксуване във всеки един план. Това ще е годината на толерантността и разбирането от ваша страна.

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n