Везни – професионалната ви реализация ще изисква много голямо внимание от вас. Работата може да ви поглъща, задълженията ви да се увеличават, реномето ви също, но остава въпроса – имате ли достатъчно енергия да се справите с всичките си задачи и каква е точно целта на цялото това усилия? Ако целта ви е ясна, то можете да се чувствате много щастливи, ако, обаче, не е, възможно е да преливате от пусто в празно и накрая да се чувствате изтощени и сами. Загубите ли целта, то спрете се, намерете я и чак тогава продължете отново напред.

Скорпион – енергията на годината е много благосклонна към вас. От една страна тя ви освобождава от всичко ненужно и излишно в живота ви и ви поставя на това място, на което ще се чувствате добре с правилните хора и в правилата среда. Разбира се, вие също трябва да помогнете на енергията, просто като й позволите да протича и не се противопоставяте на трансформациите, които се случват в живота ви. Съпротивлявате ли се, то ще седите на едно място и ще имате чувството, че животът преминава покрай вас, но вие дори не можете да го вкусите.

Стрелец – тази година ще ви донесе много голяма доза облекчение. Големите предизвикателства за вас сякаш отшумяха с края на 2017 година. Тези предизвикателства ви промениха и ги поставиха на едно ново място. Сега е правилният момент да разберете къде точно се намирате, харесва ли ви това ново място и какво бихте подобрили, за да се чувствате по-добре. Втората половина на годината ще бъде с още по-добра енергия за вас и ще ви даде този успех, към който се стремите от толкова много време.

Козирог – годината ще е много важна за вас, защото ще ви накара да се промените по един зрял и осъзнат начин. Енергията изисква от вас да сте зрели и отговорни. Тези представители на знака, който са готови да действат по този начин, ще са максимално щастливи, но другите могат да изпаднат в една дупка на неудачни случвания и да се чудят защо животът им причинява това.  Годината изисква от вас да поемете отговорност за действията си, за емоциите си и за решенията си и да поемете последствията от това. Вие ще имате най-голяма възможност да духовно израстване през тази година.

Водолей – през тази година ще имате нужда от много време за себе си. Силите ще ви напускат, когато прекалявате със социалните си контакти и ще имате нужда да оставате сами и да се зареждате по начин, който ви харесва. Годината е отлична за духовни учения, философия, изучаване на екзотични езици и култури. Напрегнатият аспект на годината ще се състоя в това, че вие няма да сте склонни да си давате това време за себе си, от което се нуждаете от страх, че можете да изпуснете нещо в социален план. Постоянното чувство да се действа и да сте някъде може да ви доведе до сериозно изтощение. Време е да се успокоите и да опознаете себе си.

Риби – социалните ви контакти ще излязат на преден план през тази година. Темата за любовта е поставена много позитивно в живота ви, но тя ще ви отдалечи от приятелите, от свободата и от безгрижието. Любовта ще изисква от вас посвещение, ще изисква лично внимание и отношения само с един човек. По-зрелите представителите на знака, който са готови за сериозно обвързване, ще се чувстват добре, но тези ,които са настроени на флиртове, могат да попаднат в ситуации на ревност и изтощителни емоции. Любовта е темата, която изисква много сериозно и зряло отношение от вас точно сега.

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n