Представям ви едно важно интервю, в което давам информация за спецификата на работата ми. Тя е съчетание между астрологично тълкуване и анализ на родовата енергия. Насочена е по-скоро към това да ви помогне да осъзнаете и приемете миналото си и да се чувствате добре в настоящето, отколкото да ви предрича бъдещето, което зависи основно от вашия собствен избор.

 Говорите за нов подход в астрологията. С какво се отличава той?

Това е по-скоро една различна гледна точка към астрологията. За мен беше голяма изненада, че рождените карти на хората се тълкуват, без да се проверява часа им на раждане и без да се анализира предисторията на човек.

Самите хора, запленени от идеята, че астролог ще им гадае, често лъжат за часа си на раждане, когато не са сигурни, а понякога и роднините им не си спомнят точно кога са родени. Часът на раждане е този елемент, който ви отличава от другите, родени на вашия ден, час и година. Затова и много прогнози не са верни.

Другият важен елемент е предисторията на всеки човек. Той е част от родова система, отработва както лична, така и родова карма. Понякога товарът, който носим от предците ни е толкова голям, че ние нямаме сила да влезем в собствената си енергия и да бъдем себе си. Буквално рождената ни карта и това, което трябва да се случи с нас в рамките на нашия живот, не се случва.

Как можем да променим това?

На първо място чрез осъзнаването му. Когато усещаме, че животът е борба, а не удоволствие, тогава определено не сме в пътя си. Когато сме себе си и следваме това, което е важно за душата ни, тогава всичко за нас е важно, вълнуващо и интересно, дори трудните моменти, защото за нас те са поучителни и развиващи ни.

Другият важен момент е да осмелим да се променим. Много хора не искат. Изпитват страх да се откъснат от трудната родова карма, защото така няма да принадлежат към рода си, към семейството си и ще се чувстват сами, самотни, нещастни. Еволюцията и развитието предполагат висока доза на индивидуална смелост. По-лесно е да се опиташ да се вмъкнеш във вече установен модел и да се самозалъгваш, че той ще те направи щастлив.

Това не е ли самата истина?

От моята работа разбрах, че хората са много интересни, вълнуващи и много различни, но се страхуват да демонстрират индивидуалността си. Не можете да си представите колко интересни и уникални хора има, но се крият  зад маските на ежедневната посредственост. Щастието е винаги индивидуален процес, който не може да се генерализира. Не можем всички да сме щастливи по един и същ начин.

Все пак няма ли някакви общи рамки на щастие като богатство, деца, семейство, кариера?

Има, но тези рамки не са приложими за всички. Ако в този живот трябва да отработваш кариера, то темата семейство не само че няма да те вълнува, но и много ще ти тежи. Важни и обратното. Не всеки иска да има пари и да е богат, защото не всеки знае какво да прави с енергията на парите, която е така силно и доста опасна. Децата са за тези хора, които могат да надмогнат егото си и да разберат, че трябва да дават безусловна любов. В противен случай ще имаме нещастни деца и родителите, които искат да избягат от тях.

Социалната рамка задава периметри, но някак си не дава информация за цената. Предлага ви се продукт, който се представя много атрактивно, но цената ви се казва, след като сте сключили договора, а често и не я разбирате.

Разкажете ни малко повече за родовата енергия?

Родовата енергия е съвсем различна тема, която, обаче, съвършено се вписва в астрологичното тълкуване. Тя се вижда в рождената карта, стига да знаеш как да я тълкуваш. Родовата енергия си има правила. Само след един прост разговор за семейството и връзките в него, аз мога да съм наясно какво се случва в живота на човек, коя сфера му е поставена добре в живота, коя не и какво е най-вероятно да му се случи.

Астрологията ми помага да преценя до каква степен човекът, който седи пред мен, е себе си и до каква степен е все още служещ на родовите програми, без да е достигнал до себе си.  Оттук вече започва нашата обща работа и целта е да върнем човека към собствения му живот, към неговия път, където се намира и неговото щастие.

Просто да отидете на астролог и да му кажете някакви данни с неясен чак на раждане, е вариант, в който ще получите информация какво би постигнало и какво би се случило на едно ваше алтернативно аз, но дали вие сте в собствената си енергия и сте готови за тези събития, това е друг въпрос.

При мен идват бездетни хора, които имат отлични астрологични карти да са родители, идват самотни хора, които имат потенциал за отлични връзки, идват комплексирани хора с потенциал за прекрасни качества. Тези хора просто не са себе си и трябва да се завърнат.

Това звучи много интересно. Това ли е методът ви на работа?

Моята работа се ограничава до три услуги. Едната е за тези, които искат да разберат какво ви очаква през следващите 12 месеца. За тях изготвям писмена прогноза.

Другата услуга, която предлагам е жива консултация, която може да се случи и по скайп, на която да анализираме родовата енергия. Този процес може и да е продължителен, зависи от проблема, който човек поставя.

Освен това организирам и семинари, където давам готова информация по конкретна тема, хората я осмислят, споделят опит в малки групи и после заедно стигаме до заключения. Този формат замества писмените анализи, които правех в миналото.

Към кого е насочена вашата работа?

Към всички хора, които не се страхуват да се променят и да бъдат себе си.  Този процес не е лесен и изисква яснота, смелост и подкрепа. Точно това мога да им предложа.

Към кого не е насочена вашата работа?

Към хора, които искат да им гадае и прогнозира бъдещето. Както и към хора, които идват от любопитство, без да имат конкретна цел и искат да чуят „нещо“.

 

 

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n