Прогноза

08-14 Януари

 

През тази седмица активно ще се социализираме с другите, независимо дали това ни е приятно или не.  Умението ни да си сътрудничим ще бъде зорко следено и ако успеем да се справим, можем да имаме сериозни успехи.

 

Овен – сериозно отпушване на енергията можете да усетите през тази седмица. Редица дейности, които са били в застой сега могат да продължат да се случват. Процесите ще се нормализират, а вие ще прецените кое си заслужава да бъде продължено и кое трябва да бъде приключено.

 

Телец – възможно е да се чувствате много зависими от средата от хора. Това ще са както партньорите ви в личен план, така и в професионален. Трудно ще изразявате и налагате себе си, но много лесно ще можете да си сътрудничите и да постигате целите си в колектив.

 

Близнаци – много ви се иска да сте някъде, само и само да не сте тук и сега. Рутината на ежедневието може да ви се струва много ограничаваща и безинтересна. Работата и битовите задължения могат да ви отегчават и да искате да избягате от тях. Намерете това, което ви зарежда и ви е интересно и му се отдайте.

 

Рак – в момента ви се налага да сте максимално сериозни и отговорни. Решаване на въпроси, свързани с членове на семейството ще излезе като тема, която не търпи отлагане. Ще ви се налага да сте дипломатични и да разбирате друбгата страна.

 

Лъв – енергията на седмицата ще ви кара да виждате света по един преувеличен начин – както позитивно, така и негативно. Всичко това ще ви кара сериозно да драматизирате. Освен това времето не е подходящо за взимане на сериозни решения, именно защото няма да имате възможност да погледнете над ситуацията по един обективен начин.

 

Дева- тялото и душата ви се нуждаят от изчистване. Това може да се случи както чрез диета, така и чрез промяна на начина, по който мислите. Опитвайте се да се намирате на страна от негативни ситуации, хора и мисли.

 

Везни – имате много голяма нужда да бъдете харесани на всяка цена, но сякаш не намирате правилния начина, по който всичко това да се случи и можете както вие самите да се разочаровате, така и да разочаровате другите хора около вас. „На сила хубост не става“ – това ще е идеята, която ще е добре да си повтаряте.

 

Скорпионенергията на седмицата ви дава много възможности и ако се възползвате от тях, можете да бъдете сериозно успешни. Тези седем дни са добри за бизнес, за възстановяване във физически план, за нови начинания, за спорт. Енергията ви трябва да излиза навън, а не да остава във вас.

 

Стрелец – седмицата носи отлична енергия за вас по отношение на дългосрочните ви проекти. В момента можете добре да планирате лятната си почивка, дори коледните празници. Тази позитивна енергия се отнася и до бизнес делата ви.

 

Козирог – ще усетите едно сериозно раздвижване в живота ви. В битов план това може да е преместване или пренареждане на дома. В емоционален план може да е изясняване на отношения и оставяне на нови цели. Добре е да можете да действате, статичността ще ви се отрази много тежко.

 

Водолей – в момента разполагате с много идеи, но някак си не знаете как да ги реализирате в действителност. Имате нужда от съвети, от подкрепа и от партньорство, особено в професионален план. Ако сте сами ще ви е много сложно.

 

Риби – точно сега можете да изплувате точно там, където искате. Лесно ще усетите накъде тече водата и с голяма лекота ще постигнете целите си. Трябва само да се пазите от собствените ви очаквания – те могат да ви объркат и да ви отнемат от цялостното усещана за успех.