Прогноза

15-21 Януари

 

Седмицата на новолунието носи както елемента на края, така и този на началото. Всички теми ще са много сериозно характеризирани и ще изискват от нас много отговорно отношение.

 

 

Овен –правилата на другите няма да ви позволят да правите това, което вие искате. Седмицата може да ви постави в изчакване – което е по-добрата позиция или може да ви върне сериозно назад, ако не внимавате, ако се съпротивлявате излишно и лазите по нервите на авторитетите в живота ви.

 

Телец –  в момента носите потенциал за огромна грижа към другите, който няма търпение да се реализира. Много хора ще разчитат на физическото ви присъствие и на умението ви да успокоявате. Всичките ви близки, които преминават сега през труден момент, ще се нуждаят от вас и вие няма да можете да им откажете помощта си.

 

Близнаци – от една страна седмицата може да е много любопитна за вас и да ви изненадва много, от друга страна, обаче, енергията й е толкова чужда за вас, че можете да се чувствате на неправилното място с неправилните хора. Опитвайте се да не бъдете груби с хората, които не разбирате. Те също не ви разбират.

 

Рак – седмицата се характеризира с много висока степен на несигурност в живота ви. Сякаш някой е взел цялата сигурност и я е поставил в ръцете на другите – на партньорите, на родителите, на колегите, но не и във вашите. Ще се научите да се доверявате на живота и да осъзнаете, че той добре се грижи за вас.

 

Лъв – седмицата ще ви предложи една различна гледна точка към живота ви. Ще се вдигне завеса към страна от живота ви, за която не сте подозирали. В началото това ще ви стресира и напрегне, но ще разберете, че това ново познание е много ценно и важно за вас.

 

Дева – много силна седмица за вас, в която можете да покажете на какво сте способни. Важни решения за другите ще трябва да вземете. Тези решения ще са свързани с близките и роднините ви, но и с хората, които работите. От вас и от вашите решения ще зависи съдбата на другите, затова трябва да сте много внимателни.

 

Везни – от една страна седмицата ви дава много добри предпоставки за професионално израстване и успехи в социален план, но от друга страна ви поставя една цена за тези успехи, която може да ви приседне. Опитайте се да я договорите по нов начин, така че да е изгодна за вас.

 

Скорпион – точно сега ще бъдете в ролята на големия мислител и ще давате съвети на всички. Ако сте достатъчно мъдър, то можете да дадете незаменима помощ на близките до вас хора. Но ако сте склонен на празнодумие и критика, можете да отблъснете важни за вас хора.

 

Стрелец –  самооценката ви много силно ще се промени през тази седмица. Дори и в един момент да се повиши, ще започне с едно силно сгромолясване и пълна загуба в личните ви способности, умения и преценка. Веднага след това ще получите възможност да поправите всичко с отговорно и сериозно отношение.

 

Козирогседмицата ще ви даде много сила и мощ, ако сте дисциплинирани. В момента вие ще сте опората, на която ще се подпрат другите, когато тръгнат да падат. За да можете да влезете в тази роля, трябва да сте много осъзнати, защото ако сте опората, която поддаде, всичко ще приключи в дупката.

 

Водолей – трудно ще разбирате себе си, трудно ще ви разбират другите. В момента сте склонни да сте студени и дистанцирани, а едновременно с това сте много чувствителни и уязвими отвътре. Ако поставяте прекалено силни бариери към другите, то те няма как да могат да ви помогнат, дори да искат.

 

Риби  – енергията на седмицата много ще ви обърка. От една страна ви дава динамика и чувството, че нещо важно се случва, но от друга страна ще усещате, че в края на коридора започва нов коридор и не е ясно кога ще стигнете до целта си. Тази седмица ще постави на изпитание търпение ви.