Прогноза

29 Януари – 04 Февруари

 

Много разнообразни тенденции носи тази седмица за всички нас.  Темата, която е подчертана като обща е тази как се вписвам аз в идеята за колектива и каква е личната му полза . Всеки един от нас ще получи отговора точно на този въпрос.

 

Овен  –  приятелите ще играят много важна роля в живота ви сега. В момента се нуждаете от приемане и от разбиране и именно приятелите ви ще могат да ви окажат тази помощ. Бъдете отворени и за това, което те искат да ви споделят, а не ги отблъсквайте с прекаления фокус над себе си.

 

Телец – семейната среда и промените в нея са основните теми, които излизат на преден план за вас през тази седмица. Отговорността към децата или към възрастни родители, нуждата от битови промени в дома – това ще са теми, които сериозно ще занимават вниманието ви сега.

 

Близнаци- много важна е темата за свободата в живота ви. Тя може да ви мотивира да действате и да вземете важни решения, свързани както с личния, така и с професионалния ви живот. В момента нямате никаква толерантност към нелогичните ограничения и бихте положили максимални усилия да се справите с тях.

 

Рак – статичността, която е характерна за последните дни в живота ви, вече много ви изтощава и имате нужда нещо да се случва, да се чувствате провокирани, да се чувствате живи. Внимавайте какво си пожелавате, защото динамиката може да ви връхлети изведнъж и да разберете, че не сте напълно готови за нея.

 

Лъв – темата за сътрудничеството е още по-силно застъпена в живота ви през тази седмица. Важно е да разберете кои са важните хора в живота ви, на които можете да разчитате и за кои хора просто се заблуждавате, че са такива. Насочете енергията си към тези, които са добронамерени към вас и могат да ви окажат подкрепа.

 

Дева – точно сега можете да се чувствате много обърквани. Ще имате чувството, че едно ви казват, а вие съвсем друго ще разбирате. Трудно ще водите преговори и трудно ще се договаряте. Опитайте се да не взимате важни решения, както и да не давате големи обещания в момента.

 

Везни –  седмицата носи идеята за баланса, към който се стремите. В момента ще се чувствате центрирани, балансирани и ще можете да сте тази опора за другите, от която те имат нужда. Точно сега можете да получите много добре оценка за работата си, а също така и за личните ви качества.

 

Скорпион –  неочаквани промени, свързани с работата ви са на ход, а сега и вие ще разберете какво точно се случва. Ще се наложи да реагирате по нов начин и да покажете на колегите ви, че сте гъвкави и можете да се справите във всяка една ситуация.

 

Стрелец – седмицата изисква от вас да намерите адекватна форма, под която да изразявате енергията си, за да не се превърне в огромен потенциал за конфликт. Енергията сега е отлична за спорт, за разходки, за физическа активност. Тялото ви има нужда от движение.

 

Козирог – темата за здравето излиза на преден план при вас. Редица емоционални блокажи и недоизказани емоции сега ще напират да се появяват и да бъдат заявени. Позволете им, защото в противен случай енергията може да остане като тежест във вас и да ви предизвика физически неразположения.

 

Водолей – предстои ви една много силна седмица, в която ще имате възможност да реализирате идеите си по начина, по който искате. В момента лесно ще бъдете чути и разбрани и лесно другите ще ви последват. Използвайте това преимущество разумно.

 

Риби –понякога е добре да знаете, че всичко е наред, без да се налага да го мислите и да го чувствате. Възможно е да се чувствате напълно никъде и да нямате добра връзка със себе си, но едновременно с това всичко да е наред. Фокусирайте се точно над втората част от изказването – не търсете под вола теле и ако не можете да действате, то просто наблюдавайте.