Това пълнолуние, което ще се случи в знаците Лъв и Водолей, е известно и като Синя Луна. Луната се намира много близо до земята и това я прави много силно осезаема и много ярка. Можете да срещнете и определени Супер Луна. Освен всичко това имаме и пълно лунно затъмнение. Всички тези определения подчертават важността на това астрологично събитие. Все пак това е и второто пълнолуние в рамките на един месец. Все пак си казахме, че тази година ще е различна, странна и интересна и тя не спира да ни изненадва.  Но стига толкова с терминология и нека да разберем каква е важността на това астрологично събитие.

Пълнолунието ще се случи на 31 Януари в 15:27м.

Всяко едно затъмнение се свързва с кармата, която трябва да отработваме. Темите сега са символизирани от знаците Лъв и Водолей – това са темите любов и приятелство, мечти и творческа енергия, заявяване на индивидуалния аз и заявяване на аз като част от колектива. Разбира се, пълнолунието ще е много по-важно за тези хора, които имат планети на 11 градуса в Лъв или Водолей.

Ето и какви са основните тенденции, които е добре да съблюдаваме по време на този астрологичен феномен:

  1. Взаимоотношенията с близките до нас хора ще бъдат осмислени по нов начин – възможно е да се освободим от приятелства, които вече нямат място в живота ни.
  2. Сега е моментът да заявите, че имате нужда от повече пространство във връзката ви. Именно това ще я спаси от разпадане.
  3. Ще разберете, че тези идеи, в които не влагате сърцето си, нямат живот и е по-добре да си оставите да изчезнат.
  4. Децата силно ще ви провокират да се откажете от егоизма си и да давате чиста и безусловна любов.
  5. Сега е подходящият момент да се замислите как да вписвате в колектива и как той ви отразява. Можете да получите ценни заключения, които да улеснят работата ви в бъдеще.

Това пълнолуние може да осветли тъмни страни от нашата карма, с които да не ни е приятно да се срещнем. Възможно е да се върнат стари ситуации,  стари любими или бивши приятели, с които имате нещо недовършено. Не замитайте ситуацията под килима – щом се е появила, значи има нужда да бъде решена.

Енергията на пълнолунието изисква от нас да пуснем всичко, което вече не ни е нужно, особено що се отнася до сферата на личните ни взаимоотношения.

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n

Желая ви много мъдрост!

Хули