Прогноза

5-11 Февруари

 

Темата за емоционалния комфорт излиза на преден план в живота на всеки един от нас. Тя е различна и многообразна. Важното е да разберем за себе си какво е емоционално комфортно и да го постигнем.

 

Овен –седмицата носи чудесна енергия да подредите мислите и емоциите си. Добре е да оставате сами, да си почивате и да зареждате батериите си. Ако минавате през някакви сезонни неразположения, то не ходете на работа, а се погрижете за себе си, за тялото си, за емоционалния ви свят.

 

Телец –  седмицата е много трескава като енергия за вас. Имате чувството, че много неща трябва да се свършат, а вие нямате време и задълженията ви притискат. Обърнете се към себе си и се запитвайте всъщност тази истерия от какво е провокирана и защо така ви тревожи. Тя не е отвън, а от отражение на вашето вътрешно състояние.

 

Близнаци – колкото по-честни бъдете през тази седмица, толкова по-щастлив ще е живота ви. Това означава да сте честни и към себе си. Всяка една форма на измама или лъжа ще ви отведе на далечно място, на което няма да се чувствате комфортно, затова не си го причинявайте.

 

Рак – много важно е къде се намирате. Ако сте сред хора, които ви приемат и обичат, можете да сте най-прекрасния и отдаващ човек сега. Ако, обаче, сте поставени в една рискова и конкурентна среда, може да потъвате толкова дълбоко в себе си, че другите дори да не разбират, че сте там. Възможно е всички да смятат, че сте им обидени, без дори да има причина за това.

 

Лъв – висока доза романтика ще навлезе в живота ви. Вие имате нужда да сте обичани и да обичате. Ако този копнеж е умерен, то всичко ще се получи добре. Ако, обаче, е прекалено интензивен, можете да влезете в състояния на самозаблуда, от които след това да ви боли. Светът не се случва по начина, по който вие искате и е важно да го разберете.

 

Дева – много изисквания има към вас, а вие искате да угодите на всички. Само от вас зависи, обаче, да поставите ситото и да пресеете това, което е наистина важно и това, което е просто временен каприз от страна на другите. Няма как да се справите с всички желания на другите. Справете се с това, което вие истински желаете.

 

Везни – лесно ще си променяте настроението през тази седмица и в очите на другите можете да изглеждате капризни и дистанцирани. Има много неща, които не ви харесват в момента, но не можете да им се противопоставите. Просто трябва да ги приемете и да разберете за себе си как можете да изкарате максимална от видимо незначително събитие.

 

Скорпион – темата за физическото здраве излиза на преден план в живота ви.  Това може да е нужда да се погрижите за собственото си здраве или това на близки до вас хора, които разчитат на вашата помощ. Темата за дома и неговата сигурност излиза на преден план през тази седмица. Поставете амбициите и професионалните задължения на втори план.

 

Стрелец – възможно е да сте потопени в ситуации за заблуди. Понякога чувството ви за оптимизъм е прекалено и може да ви накара да очаквате прекалено много от една обикновена ситуация и ако този сценарий не се реализира, можете да се чувствате разочаровани. Самозаблудата, обаче, е индивидуално действие и само от вас зависи да се справите с нея.

 

Козирог – високо ще бъде оценено умението ви да чувствате другите и да се поставяте на мястото им. През тази седмица може да ви се налага да сте медиатори в отношенията с най-близките ви хора и да сте тези, които поемат големия, емоционален товар, за да се чувстват другите добре. Всъщност вие правите това и за себе си.

 

Водолей – силно творческа енергия изпитвате в момента. Сега е подходящият момент да творите, да развинтите въображението си, да сте креативни и да заразявате другите с идеите си. Енергията на седмицата ви прави много очарователни и въздействащи.

 

Риби –много мека и романтична ще е енергията за вас през тази седмица. Възможно е да поправите отношенията с близките до вас хора на базата на компромисите и разбирането от ваша страна, които е добре да проявите. Вашето добро отношение ще бъде много високо оценено.