Сложно начало ни даде тази година. По-сетивните хора усетиха големите енергийни промени, през които всички преминаваме. Другите просто ще се сблъскат в един момент с резултатите на тези промени и това може сериозно да ги изненада. Всъщност точно сега се случва момента на изненадата.

Ако изминалите месеци носеха в себе си идеята за приключването и постепенното раждане на едно ново аз, сега е моментът то да се случи. При различните хора ще е в различна сфера.

Тези, които се съпротивляват на процеса или са свикнали да преминават през живота ви с състояние на бъден сън, няма да имат събития, но ще усетят много голямо нервно напрежение, което няма да могат да си обяснят откъде идва. Ще има елемент на недоволство, но той ще бъде обърнат към другите и те ще бъдат обвинени.

Тези, които се доверят на процеса, ще могат да се отърсят от страховете си и от старите рамките, които ги блокират и да се почувстват невероятно свободни.

Това новолуние е и частично слънчево затъмнение и ще се усети най-силно от хората, които имат планети на 27 градус в знака на Водолея. То ще се случи на 15 Февруари в 23:06м.

Ето ги и най-важните моменти, които трябва да знаем за новолунието:

  1. Идеален е моментът да започнем нещо напълно ново, с което не сме се занимавали до момента.
  2. Точно сега трябва да демонстрираме личните си таланти и това, което ни отличава от другите. Това ще бъде много високо оценено.
  3. Прекрасен момент да изхвърлим от дома си всичко, което не ни дава въздух, особено ако живеем в претрупан с предмети дом.
  4. Прекрасен момент да изхвърлим от душата си всеки, който ни отнема жизненото пространство и ни диша въздуха по един негативен начин, особено ако дълго сме търпели неговото неприятно присъствие.
  5. Дошъл е моментът, в който да изненадате себе си, направете го по най-забележителния начин.

 

Желая ви много смелост и много нови и незабравими преживявания!

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n