Прогноза

12-18 Февруари

 

Тази седмица може да ви даде тази глътка свеж въздух, която чакате от дълго време. Тя ще ви накара да се чувствате отново живи или ще ви покаже, че сте забравили как да дишате.

 

Овен –  седмицата е отлична за обучение. Ако учите или се знаимавате с наука, то сега можете да имате много добри успехи. Идеите ви ще бъдат чути и разбрани, а вие ще можете да изпъкнете интелектуално и да получите тази положителна оценка, от която се нуждаете.

 

Телец – по отношение на професиона,лния ви път може да има резки промени, които вие не сте очаквали. Всичко това ще се отрази по един напрегнат начин на плановете и идеите ви. Сякаш всичко ще трябва да се изгражда отначало. Всъщност животът иска да ви покаже, че хармонията не е статично понятие, тя също се променя.

 

Близнаци – точно сега ще бъдете смели и решители. Дълго време сте се съобразявали с чуждо мнение и сте били в различна от вашата посока. Сега имате възможността да промените ситуацията така, че да ви харесва. Време е да се изправите пред автовитетите си и да им кажете, че вече и вие сте авторитет.

 

Рак – най-добре ще се чувствате у дома в сигурна обстановка. Някак си извън дома ви всичко ще е прекалено нарегнато и променящо се и няма да е никак по вкуса ви. В момента можете да разчитате само на хармонията и уюта, които сами можете да си предложите, но не и на тези отвън.

 

Лъв – седмицата много силно подчертава идеята за партньорството. Сега вие разчитате на другите, а не те на вас. Дори можете да се усетите особено обезсилени и всичко това е с цел – да се найучите да се доверявате на другите и да се убедите, че те могат да се погрижат за вас и то добре.

 

Дева – силно недоверие към другите хора може да ви обеземе сега. Те ще ви се струват лицемерни и неискрени. Възможно е да имате разочарования, свързани с приятелите ви. Всъщност ваши лични очаквания няма да бъдат оправдани и това ще породи емоционалната болка. Ако нямате толкова големи очаквания, всичко може да е много по-хармонично.

 

Везни – енергията на седмицата може да ви даде едно чудесно ново начало. Това може да е нов офис, нов дом, нова среда. В момента имате нужда от промяна, от глътка нов въздух и това да се намирате на ново място ще ви се отрази много добре.  Затова не се притеснявайте да сте новатори.

 

Скорпион – не предсказуемният характер на седмицата може да ви накара да сте много тревожни и да не можете да си намерите място. Редът, който сте свикнали да налагате в живота си и над другите, ще бъде развенчан и ще трябва да се съобразявате с мнението на хората, които ви заобикалят. Колкото по-отворени сте към промени, толкова по-добре ще се чувствате.

 

Стрелец – седмицата ще ви поставя в много сложни ситуации в любовен план. Възможно е да разберете, че сте трета страна от връзка или партньорът ви не е напълно на ваше разположение. Правилното поведение е да обсъдите евентуалните проблеми, а не да наказвате другата страна с това, което смятате, че ви е причинила.

 

Козирог – бизнес инициативите и идеите са отлично поставени в живота ви сега. Идеите ви са добри, просто трябва да намерите правилната среда и компания, в която да ги реализирате. Имате нужда да заявите себе си и да покажете на другите на какво сте спсобни. Просто го направете.

 

Водолей – много силна стартова седмица ви предстои. Ще можете да се насочите с пълна сила към това да реализирате плановете си. Енмергията ще ви подкрепя. Единственият по-напрегнат момент ще е свързан с това, че докато градите новото, ще трябва да се разделята и със старото, което ви държи в миналото.

 

Риби – редица позитивни промени са на ход в живота ти. Енергията е подходяща за преместване, за ново обучение, за отдаване на таланти и развитието им, за колективна работа, за споделяне на емоции. Буквално можете да правите каквото си искате. За да се слиучи това, трябва да се справите със страховете си от промяната. Ако е допуснете, ще разберете колко много я харесвате.