Прогноза

19-25 Февруари

 

Слънцето навлиза в знака на Рибите и оттам всички се потапяме във философските аспекти на живота ни, където търсим смисъла му и осъзнаваме връзката ни с другите хора.  Прекрасно време за всеки един от нас да се свърже със собствената си истина.

 

Овен –  би било чудесно да намирате време да оставате сами със себе си и да усещате, че имате време и пространство да се свържете със собствените си емоции. Контактите с хора ще ви изтощават точно сега и е много по-добре да си вземете отпуск и да се усамотите.

 

Телец –  темата за храната ще излезе на преден план в живота ви. Връзката с храната може да бъде лечебна, но и може да е токсична – зависи от вашето отношение. Седмицата дава чудесни предпоставки да осмислите връзката си с храната по един нов начин и да подобрите здравето си.

 

Близнаци – през тази седмица ще имате склонността да се правите на това, което не сте, за да скриете това, което сте. Страхувате се от неодобрението на другите и в момента би било болезнено за вас, ако го получите.  Не изпадайте, обаче, в крайности и не стигайте до откровени лъжи.

 

Рак – седмицата може да ви даде силни емоционални провокации. По-смелите могат да се влюбят, а по-страхливите да се чудят дали да го направят. Като цяло ще има много голяма степен на емоционална неувереност по отношение на бъдещето и развитието на отношенията в личен план. Просто се доверете на живота.

 

Лъв – ще виждате света като през розови очила и това ще ви пречи да сте обективни. Ще смятате, че това, което на вас ви харесва е универсална мярка за качество.  Оценките, които ще давате, ще бъдат много субективни и могат да нараняват близки до вас хора, особено ако сте техен авторитет или шеф. Опитайте се да разберете и другата гледна точка.

 

Дева – седмицата ще ви предложи една алтернативна гледна точка на вашата. Тя може и да не ви хареса, но ще ви се наложи да се съобразите с нея. Сега ще бъде много високо ценена възможността ви да сте толерантни и да се вслушвате в това, което другите имат да ви кажат.

 

Везни – миналото ще почука на вратата ви и ще поиска да се върне. От вас зависи дали ще ми позволите. То може да се свързва с минала връзка, приятелство или стара, недовършена работа. Ако усещате, че има нещо, което трябва да се направи, за да приключите с миналото, то направете го.

 

Скорпион – темата за промяната на гледната точка е дошла на преден план в живота ви. Хората и ситуациите, в които попадате, ще ви помогнат да видите себе си по нов начин. Ще осъзнаете, че имате качества, които сте забравили. Ще осъзнаете и че в живота ви е дошъл моментът за голяма емоционална промяна.

 

Стрелец-  тази седмица изисква от вас да си останете у дома и да разберете какво се случва там. Близките ви имат нужда от вас, домът ви също. Седмицата е добра да подредите всички в битов план така, че да ви носи хармония. Оставете работата и кариерата на заден план.

 

Козирог – точно сега за вас е много подходящо да сте смели и открито да заявите какво искате и по какъв начин искате то да се случи. Ако позволите на някой друг да направи избора вместо вас, след това няма да можете да си го простите. Вие носите достатъчно мъдрост в себе си, просто я споделете с другите.

 

Водолей – седмицата изисква от вас търпение. Всяка една форма на липса на търпение и прибързаност ще ви кара да се чувствате объркани, несигурни накъде сте поели и  ще създава конфликт с близките ви. Стигнали сте до момента, в който яйцето почти се е излюпило, но ако го счупите сега, то пиленцето ще умре.

 

Риби – енергията на седмицата изисква от вас да сте подвижни, да мислите, да спортувате, да се местите, да има случване в живота ви. Ако това се случва, можете да се чувствате добре. Ако позволите на статичността да доминира в живота ви, тогава можете да имате сериозни проблеми и блокирани емоции.