Прогноза

26 Февруари – 04 Март

 

Предстои една емоционална седмица, в която на всички ще ни се наложи да се обърнем към вътрешния си емоционален свят и да го почистим, да го подредим и да ги приведем във вид, който ни кара да се чувстваме добре.

 

Овен –  тази седмица изисква от вас да сте търпеливи и толерантни и да действате по различен начин от този, който ви е присъщ. В моментите, в които искате да изказвате мнение и да критикувате другите, по-добре си замълчете. Не давайте съвети, когато не ви ги искат, не се включвайте в разговори, в които нямате място. Така животът ви ще бъде много по-лесен сега, а другите много ще ви харесват.

 

Телец – седмицата е много подходяща за се погрижите за себе си. В момента вие сте центъра на вашия свят и този център трябва да се чувства добре. Правете неща, които ви зареждат и ви карат да се чувствате щастливи. Отделете специално време за себе си, независимо дали имате деца, брак, родители, работа. В момента вие сте важните.

 

Близнаци – големи заблуждения могат да ви обземат в момента. Те могат да са изключително грешни съветници. В този ред на мисли седмицата не е добра за взимане на важни решения, особено що се отнася до раздели, независимо дали говорим за лични или професионални. Изчакайте малко картината да ви се разясни и тогава взимайте решения.

 

Рак – много раздвоени можете да се чувствате сега. От една страна имате амбиция и искате да постигнете много, но от друга страна нямате сили и може основно да ви се спи.  Тази седмица не е дадена да правите избор, а да разберете, че имате избор в живота ви и да го приемете. Това е достатъчно.

 

Лъв – трудно ще определяте скоростта на процесите в живота ви. От една страна ще искате да действате и да сте много бързи, но от друга страна ще усещате, че вървите през дълбока вода и няма да можете да постигнете тази скорост, към която се стремите. Опитвайте се на моменти да поглеждате ситуацията от страни, това много ще ви помага.

 

Дева – инициативата в живота ви ще бъде изнесена отвън и на вас ще ви се наложи да се съобразявате. Това може да не ви хареса, но няма да можете да се противопоставите на процеса – козовете ще са в ръцете на другите, а те ще оценяват именно способността ви за адаптация и компромиси.

 

Везни – животът може да ви се струва много хлъзгав точно сега. Имате чувството, че сте го хванали в ръцете си и се чувствате сигурни, а след това той ви се изплъзва. Това се отнася както до хората, с които общувате, така и до проектите, които имате. Не съжалявайте за това, което не е ваше и си тръгва по един естествен начин от вас.

 

Скорпион –  много положителна енергия, свързана с дома и семейството, ви се дава за тази седмица. Добре е да обърнете внимание на децата, на възрастните си родители, да подредите дома си и да се почувствате добре и уютно в средата, която ви заобикаля. Седмицата е много подходяща за емоционални компромиси от ваша страна.

 

Стрелец – много емоционални и дори крайно меланхолични ще бъдете през тази седмица. От дълго време трупате емоции в себе си, а сега те ще ви залеят и ще изискват от вас да се справите с тях. Няма да можете да ги подминете с лека ръка и с усмивка, а ще трябва да ги преживеете.

 

Козирог – в момента имате нужда да изчистите както тялото, така и съзнанието си. Седмицата е много добра за диети, за медитации, за успокояване и свързване с хармонията, която носите в себе си. Жените, представители на този знак, ще се чувстват особено добре в кожата си точно сега.

 

Водолей – ще бъдете силно уязвими от мнението на другите. В момента то е важно за вас, защото ви насочва, коригира ги, но не му позволявайте да ви доминира, защото тогава можете да излезете от центъра си и да се загубите. Стане ли това, тогава ще показвате лошото си лице на света и неминуемо ще получавате една негативна обратна връзка.

 

Риби – седмицата носи отлична енергия за вас във всяко едно направление. Можете да постигнете всичко, което сте намислили и имате желание да се случи. Ако има някаква трудност, то тя пак ще идва основно от вас. Затова справете се със себе си, за да може всичко да ви се получава отлично в момента.