След силното новолуние, което имахме в знака на Водолея, сега сякаш всичко е последваща реакция. Даден ни е период, в който да се разделим със старото и да се ориентираме към новото. При всеки човек този период ще е различен – при някои е около 40 дни, при други около 4 месеца.

Когато преминаваме през една силна енергийна промяна, тялото ни реагира много остро с различни видове неразположения. Понякога климатичните промени са просто като прах в очите, на когото да припишем  това неразположение, защото би било странно да го има, ако всичко с времето беше „наред”.

Това пълнолуние отразява много точно как енергийните промени се отразяват не само на физическото ни тяло, но и на всички останали, по-фини тела, които притежаваме. Възможно е то да ни донесе както физическа отпадналост, така и емоционално и пространствено объркване – да не сме сигурни къде сме, какво правим и лесно да губим концентрацията си.

Пълнолунието се случва на 02 Март в 02:52ч.

Ето ги и 5-те най-важни неща, които трябва да знаем за Пълнолунието в Дева:

  1. На първо място то има за цел да ни заземи и да ни накара да стъпим стабилно на земята. Ще ни свали от розовия облак, на който седим и ще ни постави по един категоричен начин в ежедневието като ни накара да се изправим през него и да го приемем.
  2. В момента е добре  да пречистим мислите си като започнем от това да си простим на себе си за всичко, от което сме недоволни, и продължим през това да пречистим тялото си. Това може да означава или да направим кратка диета или дори да не ядем.
  3. Пълнолунието може да акцентира над физически проблеми, които имаме от дълго време и да ни подскаже как да ги излекуваме чрез справяне с трудните емоции, които носим. Медитативни практики могат да са ни много полезни в момента.
  4. Несериозното отношение и влизането в ролята на жертва сега няма да е правилното поведение. От нас се изисква да поемем лична отговорност за това, което ни тревози и искаме да променим.
  5. Пълнолунието ще ни покаже до каква степен умеем да служим на себе си и до каква степен пилеем енергията си към хора и каузи, които не я заслужават. Защитете собствената си енергия.

Вярвам, че всеки ще намери най-правилния начин, по който да се справи с енергията на Пълнолунието.

А тази, които се интересуват от темата за любовта, са добре дошли на лекцията, която ще се случи на 09 Март. Повече информация можете да намерите на следния линк: https://www.facebook.com/events/599030437096678/

318471_198301916905351_198301410238735_428990_520123662_n

Желая ви успех!