Прогноза

05-11 Март

 

Седмицата изисква от нас да сме смели и да заявяваме себе си, така че да бъдем чути и видени. Компромиси със собственото его са излишни- сега сме важни ние.

 

Овен седмицата се дава много емоционална за вас. В момента лесно можете да бъдете докоснати емоционално, да сте меки и отзивчиви. Темата за любовта и взаимоотношенията ще излезе на преден план, а от вас ще зависи да намерите начин да я подобрите, особено ако вие сте били причината за липсата на хармония в миналото.

Телец – много груба и рязка ще ви се струва енергията на другите хора в момента. Сякаш всеки е потопен в своя егоизъм и няма време за вас. Това може да ви натъжава. Намерете начин, по който да запълните времето си с неща, които лично вас ви интересуват и вълнуват и за тях не е необходима компанията на друг човек.

Близнаци – плановете ви са в хаос, а вие много искате да действате. Ако не сте предпазливи, можете да започнете да тичате в непозната за вас посока и в един момент да се окажете на място, на което не искате да бъдете, но вече сте там. Опитайте се да не бъдете прибързани.

Рак – трудно ще дефинирате личната си стойност и цена. Ще усетите, че хората имат едно много за вас, а вие имате съвсем друго за себе си. Между тези две мнения може да има пропаст. В един момент ще сте склонни да се надценявате, а в друг да се подценявате. Опитайте се да погледнете на ситуацията отстрани, това много ще ви помогне.

Лъв – имате възможност да блестите в собствената си светлина точно по този начин, който на вас ви се иска. Дори да сте прекалени и силно драматични това ще е във ваш плюс, защото сега това качество ще ви прави интересни, забележителни и вълнуващи. В момента имате възможността да привлечете това внимание, от което се нуждаете.

Дева – възможно е да усетите, че другите просто искат от вас, но нищо не ви дават и този факт може силно да ви натъжи. Ще си дадете сметка, обаче, че точно вие в един момент сте размили границите на общуването и сте позволили на другите да ви се качат на главата. Сега предстои да поправите тази грешка.

Везни – има опасност да се чувствате невидяни и подценени в емоционалните взаимоотношения. Иска ви се да кажете, да се изразите, да споделите това, което вие усещате, но сякаш няма да има кой да ви чуе. Не ставайте веднага лоши и не изрязвайте хората от живота си, а просто се замислете какво ви пречи лично на вас да се изразявате по начина, по който искате.

Скорпион – седмицата се очертава много страстна за вас. Трудно ще сдържате темперамента си. Можете да се особено скандални, сексуални, конфликти. Всичко ще бъде, обаче, гръмко и ще се разбира от останалите. Затова бъдете особено внимателни, ако изневерявате.

Стрелец – недоволството, което беше характерно за вас в последно време, сега си отива и на негово място идва едно добро самочувствие, което ще ви кара да се чувствате особено добре в кожата си. В момента сте очарователни и привлекателни, възползвайте се от тази енергия.

Козирог- трудно ще решите как да действате и как да реагирате. В момента ви липсва адекватната помощ. Разчитайте основно на себе си и дори другите да ви обещават подкрепата си, то знайте, че в последния момент тя може да ви бъде отказана. Едно прекалено доверяване другите сега може особено да ви разочарова.

Водолей – вие ще получите тази помощ, от която се нуждаете. Тя ще е от хора с власт и възможности, които ще повярват във вас и ще ви гласуват необходимото доверие, а също и пари. От вас се изисква да сте идейно плодовити, а вие това го можете.

Риби – ако приемате животът като шега в момента, можете много да се посмеете и седмицата ви да мине леко. Ако, обаче, започнете да се фокусирате над всеки детайл и да възприемате всяка една ситуация лично, то можете да попаднете в сериозна драма, от която никой да не може да ви изкара. Само от вашето решение зависи как ще преживеете следващите седем дни.