Прогноза

19 -25 Март

 

Естественият край на астрологичната година настъпва и се насочваме към новото начало, свързано с енергията на Овена. Тази седмица ще ни даде една остра промяна на енергетиката, а ние трябва да сме толерантни към себе си и да си дадем време за адаптация.

 

Овен – енергията на седмицата ще ви се отрази добре и ще ви накара да се чувствате отлично в кожата си. Късметът е на ваша страна и ще направи така, че ситуациите да са с добро случване за вас. Дори нещо да си отива от живота ви в момента, това пак е за добро.

 

Телец – много трудно ще се ориентирате в материалния свят, а това ще ви кара да се чувствате много объркани и да не знаете какво да правите. Ще искате да давате пари за неща, които след това няма да са ви полезни или нужни, но пък ще ви дадат моментно щастие, от което се нуждаете в момента. Опитайте се да бъдете практични.

 

Близнаци – точно сега могат да си хрумнат много идеи и да искате да ги реализирате. Всичко това се дължи на обръщащия се Меркурий. Разграничете идея от реално случване, дайте си малко време и чак след това ще видите какво ще остане. Прибързването сега може още повече да ви обърка.

 

Рак – възможно е да се чувствате много силни в психически план в момента. Сега сте подчертано устойчиви и издръжливи и можете да окажете емоционална опора на хората около вас.

 

Лъв – през тази седмица ще се чувствате много по-смели от обикновено и това може да доведе до необикновени постижения в живота ви, особено в личен план. Сега можете да заявите открито чувствата си и да привлечете в живота  ви това партньорство, от което се нуждаете.

 

Дева – ако можете да не взимате никакви решения през тази седмица, ще бъде чудесно за вас. Сякаш нищо няма да зависи истински от вас и ако вземете решение, което да се отнася до другите, то има голяма вероятност да е неправилно и по един несправедлив начин вие да оберете пешкира.

 

Везни –  бъдете много внимателни по отношение на близките до вас хора, особено братя и сестри. Тази седмица носи много лъжи и заблуди за вас и те могат да идват от най-близките до вас хора. Не забравяйте, че няма как да бъдете истински измамени, ако не го позволите самите вие.

 

Скорпион – трудно ще сдържате темперамента си в момента и лесно можете да избухвате. Чашата на търпението ви е преляла и сега просто ще покажете на другите какво сте таили в себе си дълго време и не сте им споделяли по отношение на тяхното поведение. Седмицата е чудесна да поставите едни здравословни граници по отношение на връзката с другите.

 

Стрелец –  носите много сила в себе си и е добре да й намерите приложение. Ако работата ви не изисква много физически усилия, то можете да спортувате или просто да удължите разходките преди или след работа. Ако оставите тази енергия в себе си, тя може да се отрази по един труден начин на връзката ви с другите.

 

Козирог – комуникацията ще върви по неочакван начин. Вие ще влизате в нея с чистото намерение да сте добри и сговорчиви, но лесно ще се променя ситуацията и ще си казвате неща, които след това ще бъдат трудно забравяни. Това води до пречистване на емоциите и отношенията, стига да се прави в здравословни рамки.

 

Водолей – седмицата изисква от вас да излезете от зоната си на комфорт и да посетите места, ситуации и преживявания, които не са били характерни за живота ви до момента. Колкото по-интересно ви е, толкова по-добре ще се чувствате и ще показвате най-доброто си лице.

 

Риби –много ще бъде важно за вас как ви оценяват другите. Ще искате да им се харесате и да привлечете позитивно внимание над себе си. Не бъдете прекалени, обаче, защото можете да се държите пресилено и нахално, както и прекалено весело, а това може да отблъсква хората от вас.