Прогноза

26 Март – 01 Април

 

Трудността на седмицата идва от това, че ще трябва да сме търпеливи и изчкаващи, а събитията около нас ще се случват и няма да ни притискат. Точно в това се крие мъдростта на седмицата – да поставим себе си в центъра и да заявим собствените ни желания независимо от събитията.

 

Овен – седмицата носи много особена енергия за вас. Ще имате чувството, че тичате много силно, ще трябва да спрете и да смените посоката. Това ще ви обърка първоначално, но ще си дадете сметка, че правилната посока е по-важна. Опитайте се да сте отворени към съветите на другите хора около вас.

Телец – седмицата ви дава много енергия и много силно ще ви мотивира да действате. Енергията на следващите седем дни сякаш е дадена за поправка. Това може да е поправка на отношения, на емоции, на самите вас. Дайте си време и търпеливо поправете всичко, което не работи добре.

Близнаци – трудно ви е да сте търпеливи, но нямате друг избор. В момента за вас ре добре да изчаквате, да наблюдавате, да анализирате, но да не действате. Много важно е да намерите своето сигурно място, където да останете и да видите света отстрани, без да се намесвате в процесите му. Точно така много по-лесно ще видите и вашето собтвено място.

Рак – сдържайте темперамента си, защото можете да влезете в много остри конфликти с близките си хора. Дълго време сте търпели по ваше желание и сега вече нямате търпение да се съобразявате с несправедливости. Това може да ви прави особено избухливи и недоволни. Другият не е проблем за вас, проблемът е в собственото ви недоволство.

Лъв-  сметките ви са направени без кръчмар и сега ще получите реалната сметка и реаните параметри на сллучване. Имате нужда да заземите идеите си и да ги съобрззите с другите хора около вас. Да, във вашата глава всичко е правилно подредено, но извън нея не е така.

Дева – много по-уверени и сигурни в собствените си възможности ще бъдете сега. Имате нужда от още време да влезете в пълната си сила, имате нужда още да се докажете на себе си. Седмицата е добре за това да съберете сила, опит, да общувате и да направите хубав план за действие, но още не е моментът да го прилагате. Имайте търпение.

Везни – има голяма опаност да не се чути, независимо какво казвате и с какъв тон. Сякаш няма пространство за вашия глас и това може силно да ви тревожи. Фактът, че не споделяте мнението си, не означава, че сте съгласни с поведението и мнението на другите. Всичко това може да ескалира до сериозни конфронтации, ако не намерите форма, под която да заявите себе си.

Скорпион – много искате да наложите собствената си представа за справедливост и може силно да ви дразни невъзможността това да стане. Опитайте се така да промените ситуацията, на базата на собствените ви усилия, че никой да не остане обиден и засегнат от случвашото се. Това ще е вашия успех.

Стрелец – възможно е да се чувствате много разпокъсани в момента като енергия. Имате нужда да се съберете, да останете сами със себе си и да заредите батериите си в правилната компания на правилното място. Дайте си тази награда и й се нсладете максимално.

Козирог – много силна и динамична седмица ви предстои. Имате нужда да действате, да сте важни, да сте оценени. Имате достатъчно енергия, че да постигнете всичко, което сте си наумили. Най-излишното поведение към момента се свързва с мързела и апатията.

Водолей – висока доза на емоционално напрежение има у вас точно сега. Възможно е да се чувствате конскурирани, да не сте уверени в собствените ви позиции и едновременно с това да не знаете как да ги заявите. Има опасността да правите от мухата слон и то на базата на изострените ви емоции. Опитвайте се да излизате от ситуацията, когато усещате, че те ви захлупва.

Риби – енергията на седмицата е създадена точно като за вас – съзерцателна, емоционална и изскваща търпение. Възможно е да се чувствате много добре и да плувате в собствените ви води. Дори можете да се чудите на напрежението на другите. В момента е важно да се чувствате свързани със самите себе си – това ще ви кара да сте много щастливи.