Започна новата астрологична година по един много остър начин. Ретроградният Меркурий създава голямо напрежение, дава трескави идеи. Сякаш всички искаме да свършим всичко тук и сега. При някои хора тази тенденция дава пренатоварване, напрежение, при други дава ступор, стрес и не знание накъде да поемат.

Една своеобразна кулминация на тази енергия ще се случи при пълнолунието в знака на Везните. Можем да го очакваме на 31 Март в 14:37ч.

Ето ги и най-важните аспекти, които трябва да знаем по отношение на това пълнолуние:

  1. Другите ще ни дадат помощта, от която имаме нужда и ще ни балансират. От нас се изисква да им позволим да го сторят.
  2. Животът в крайностите ще е излишен. Важно е да разберем, че ситуацията нито е черна, нито е бяла, а е силно нюансирана. Именно общуването ще ни позволи да разберем това.
  3. Справедливостта не е самостоятелен и едностранен акт, ако е такава, то тя е диктатура. На диктаторите няма да им е никак приятно, когато им кажат, че са не справедливи, но ще трябва да го разберат и да се променят.
  4. Можеш да намериш мястото си като разбереш къде се намираш спрямо другите. Тези, които сами са си определили мястото и са си направили сметката без кръчмар, могат да са силно разочаровани.
  5. Много настъпателни хора ще станат по-меки, за да привлекат партньорството, а много отстъпчиви хора ще станат по-категорични, за да поправят и спасят партньорството.

Аспектите на самото пълнолуние са напрегнати и е възможно да попаднем в ситуации, в които енергията няма да може да се контролира, но пък тези ситуации ще са много ценни. Енергията на това пълнолуние е важна, защото ще се поправят теми, които отдавна имат нужда от поправка и това ще се отрази дългосрочно на тенденциите, свързани със себеизразяването ни и партньорството в дългосрочен план.

Желая успех на всички и вярвам, че ще се възползвате по един мъдър начин от енергията на пълнолунието!

Не забравяйте и за нашата среща, на която ще имате възможност да видите себе си с помощта на другите. Повече информация за събитието можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/278818432655381/