Прогноза

2-8 Април

 

Комуникацията продължава да бъде объркана, а ние да не знаем точно какво казваме и точно какво чуваме. В един такъв момент сериозни решения за бъдещето не е добре да се взимат, особено ако планираме да ги реализираме в сътрудничество.

 

Овен –в момента имате нужда от компромиси, които да направите от ваша страна, за да можете да продължите по пътя, по който сте поели. Редица промени има в живота ви и ситуацията няма как да се управлява еднолично от вас. Успехът предполага да се откажете от нещо, за да получите друго.

Телец – колкото повече оставате в собствената ви компания, толкова по-добре ще се чувствате. Енергията на другите може да ви изтощава и да ви натоварва, а след това да нямате възможност да се възстановите. Избягвайте големи групи от хора и откажете шумните партита поне за този уикенд.

Близнаци- имате възможността да преминавате между капките и да избягвате острия конфликт с другите, но реално във вас самите остава много голямо напрежение, с което не знаете как да се справите. Намерете правилна компания, която да ви разбере, подкрепи и изслуша.

Рак – професионалната сфера може да ви носи голямо напрежение и да ви се налага да се справят с правила и норми, които не са ви по вкуса, но няма да можете да ги избегнете. Разбира се, че е най-лесно да се разсърдите, но това поведение няма да ви даде нищо положително. Добре е да диалогизирате проблемите си.

Лъв – толкова много енергия има при вас, но няма нито една ясна посока, в която да я реализирате. По-добре изчаквайте и овладейте поривите си, защото можете да се затичате в неправилната посока, а след това да ви се наложи да се връщате.

Дева – имате усещането, че трябва да започнете нещо ново, да сте активни, да действате, но едновременно с това нямате никакво желание. Разминаването между нужди и желания може да е характерно за вас тази седмица. Следвайте нуждите си, ще дойде момент и да реализирате желанията си.

Везни енергията на седмицата ще ви кара силно да отстоявате себе си и това, в което вярвате. Компромисите в момента са излишни и ще доведат до още по-голямо объркване. Съберете смелост и отстоявайте себе си.

Скорпион – нуждаете се от голяма подкрепа и разбиране от правилните хора, но се правите на силни и недостъпни и давате напълно погрешни сигнали. Заявете ясно от какво имате нужда и ще го получите. Ако си премълчавате, то няма как да се случат нещата по вашия начин.

Стрелец – в момента сте ненужно крайни и категорични. Трудно ви е да видите нюансите, а по-скоро всичко ви се струва черно и бяло. Решенията, които взимате сега, могат да са напълно неправилно в дългосрочен план, затова не се поддавайте на моментната емоция, а се постарайте да намерите време да анализите и премислите всяка една ситуация.

Козирог –личните взаимоотношения са голямото предизвикателство за вас в момента. Там има напрежение, има голям товар, който трябва да изнесете еднолично на гърба си и няма да можете да откажете да го направите. Другите разчитат на вас в момента и не можете да ги разочаровате.

Водолей – дошъл е моментът за съществени промени в живота ви. Това ще са какво външни, битови промени и освобождаване на повече пространство в дома, така и ще ви се наложи да освободите повече пространство в душите си и да се разделите с всичко, което ви притеснява и потиска, независимо че този процес на раздяла може да не ви допада.

Риби – в момента ще бъдете оценени точно така какво на вас ви се иска. Прекрасно време е да блеснете в собствената си светлина и да получите тези овации, които смятате, че заслужавате. Пазете се от прекалено поведение във всяка една сфера, може да ви навреди.