Прогноза

09-15 Април

 

Напрежението, което ще ни споходи тази седмица, има за цел да подреди хаоса в емоционален и битов план и да ви отведе към една нова реалност, където да се чувстваме много по-добре. Това е седмица, в която е ценно да се доверим на живота.

Овен – тази седмица изисква от вас много спокойно и уравновесено отношение към живота. Инициативата не е във вашите ръце. Огледайте се какво ви предлага живота, както искате да вземете от него и какво да откажете. Това са важните решения към настоящия момент.

Телец – енергията значително ще се подобрява за вас с всеки изминал ден. Напрежението ще отстъпва пред хармонията. Седмицата се очертава като приятна както в емоционален, така и в материален план. Просто се насладете на тази енергия.

Близнаци – толкова сте прибързани и резки, че сами не можете да се познаете. Възможно е първо да действате, а след това да мислите. Имате нужда от промяна тук и сега и тъй като това не се получава така лесно, нервите ви са много напрегнати и вие не знаете какво точно да правите.

Рак – крайните ви емоции и умението ви да се обиждате на света могат да ви попречат сериозно в общуването с другите. Ще има редица емоционални провокации в живота ви, свързани с налагане на чуждо мнение и най-лесно ще ви бъде да се засегнете и да се скриете в собствения ви свят. Най-ценно ще бъде, обаче, ако можете да се изправите пред страховете си и да заявите себе си.

Лъв – имате нужда от спокойствие и сигурност, но животът иска от вас действие и смелост. Нямате избор и не можете да откажете тази възможност. Сега е подходящ момент за действие, за активно заявяване на себе си и отстояване на собствените позиции. След това ще почивате.

Дева – наситена на напрежение ще е тази седмица и това ще се дължи на факта, че отвън ще има много голямо притискане за действие, а вие ще усещате, че сега не е моментът, но няма да можете да се противопоставите. Сега учите урока си как да сте част от цяло и да се съобразявате с тази роля.

Везни – другите ще се превърнат в болезнено огледало за самите вас. Образът, който виждате, няма да ви хареса и ще искате да избягате от него, а всъщност ще искате да избягате от себе си. По-добре е да се спрете и да разберете какво от вас се отразява в света и толкова много ви дразни. Само така ще можете да решите проблема.

Скорпион – имате нужда от ред и това ще ви даде животът. Ще можете да подредите живота си така, че да се чувствате упокойни и да усещате, че има известна предсказуемост в събитията. Сякаш реката ще потече, най-накрая, в коритото си и това много ще ви успокои.

Стрелец – много ще се дразните, ако някой ви казва да се успокоите точно сега. Имате много енергия и искате да постигнете толкова неща, а средата от хора около вас не ви позволява и дори ви кара да се съобразявате с нейното темпо. Ако работата ви е самостоятелна, то можете и да не се съобразявате с чуждата енергия, но ако не е, по-добре е да го направите.

Козирог – динамиката на ежедневието ви повлича, без вие да можете да реагирате. Просто трябва да я следвате. Животът ви сякаш не се управлява от вас, а от някаква по-голяма сила и е по-добре да й се доверите, отколкото да й обясните вие колко сте прави.

Водолей – плановете ви по отношение на финансите могат да не се получават точно както вие искате и сте очаквали. Възможно е да има забавяне в плащания или някакви сделки да не се осъществят. Бъдете внимателни по отношение на собствените ви финанси. Елемент на пестеливост няма да ви е излишен.

Риби – необходимо ви е да се заземите и да усетите, че земята се намира сигурно под краката ви. В момент се реете някъде в облаците или се потънали във водата, но тези състояния ви правят много неспокойни и е добре да се справите с тях. Добра храна, разходки в гората, свързване със собственото ви тяло – това са ценни практики за вас в момента.