Вече можем да говорим за истинска стартова енергия и за едно ново начало. Дали ще е лесно? Не, но ще е силно, наситено и водещо до големи промени. Новолунието в знака на Овена винаги ни избутва от дупката, в която искаме да се скрием и ни кара да отидем на светло, да се заявим. При всеки един от нас това ще се случи в различна сфера в зависимост от дома, в който попада новолунието.

Новолунието идва точно на време. Меркурий отново става директен и постепенно можем да се насочим към това да реализираме себе си и плановете си по един успешен начин.

Самото Новолуние ще се случи на 16 Април в 04:57ч.

Ето и какво трябва да знаем за това Новолуние:

  1. Заявете себе си. Това да се правите на добри и да седите в сянката на другите, докато чакате живота да се сети за вас, няма да ви помогне вече. Ако искате нещо, то кажете го.
  2. Започнете да изкарвате гнева от себе си. Това може да стане чрез споделяне, чрез спорт, чрез някаква активност, която да ви кара да се движите както в метален, така и във физически план.
  3. Време е да поемете лична отговорност за всичко, което се случва и не се случва в живота ви. Никой за нищо не ви е виновен, вие сами се блокирате. Колкото по-бързо осъзнаете това, толкова по-лесно ще ви бъде.
  4. Започнете нещо напълно ново, с което дори можете да изненадате себе си. То може да е както ново хоби, така и стартиране на нова бизнес инициатива.
  5. Време е да бъдете по-самостоятелни. Ако сте били във връзка, която ви е задушавала, то сега е моментът или да изговорите проблемите и да поемете вашата отговорност във връзката или да се разделите физически с хората,независимо дали говорим за партньори, родители или приятели.

Вярвам, че тази информация ще ви помогне да насочите енергията си в правилната за вас посока.

Успех!