Прогноза

16-22 Април

 

Седмицата носи много силен стартов импулс, но и едно голямо „но“. Точно след силния старт ще има и момент на осмисляне на принципите и правилата, които следваме.

 

Овен – възможно е да усещате, че силата ви се реализира по един критичен начин. Сякаш това са последните капки сила, а след това има опасност много да се изтощите. Бъдете внимателни и по-малко твърдоглави. При едно голямо изтощение сега, ще ви се наложи продължителен период на възстановяване. Помислете си дали можете да си го позволите.

Телец –  много ценно и важно за вас е да останете сами със себе си и да прецените къде се намирате, с кого и как искате да продължите напред. Време е за едно ново начало, но то няма как да се случи, ако не се разделите доброволно см миналото и с енергията, която ви задържа назад.

Близнаци – вече можете да действате, да сте смели и да реализирате плановете си. Ако продължително време сте се чувствали ограничени и не сте можели да изразите себе си, то сега можете да намерите правилната форма, под която да се спасите от ограничаваща ви среда, независимо дали говорим за лични или професионални отношения.

Рак – известна доза напрежение ще донесе тази седмица във вашия живот. Ще бъдете подтикнати да действате, а това няма да ви хареса, защото ще се чувствате силно уязвими. Имате нужда да се скриете, а ще трябва да излезете на преден план и да заявите себе си. Като ще го правите, поне го направете добре.

Лъв – егото ви може силно да ви заслепява и да не можете да видите реалността така, както другите я виждат. Възможно е да я виждате през собствената ви призма, която е много изкривена. Не е момент за взимане на крайни и важни решения, а по-скоро е добре да изчакате и да усетите ситуацията.

Дева – обръщането на Меркурий ще ви даде много по-голямо спокойствие и ще можете да подредите живота и ежедневието ви по начина, по който искате. До момента нямахте тази възможност, но сега ще получите обратно управлението над собствения ви живот.

Везни – колкото по-дипломатични бъдете, толкова по-лесно ще се случват нещата в живота ви сега. Ще имате много причини да избухнете, да сте недоволни и ще имате голямо желание да изразите директно недоволството си пред другите, но няма да е от ваша полза. Просто им пишете черни точки и в един момент те ще разберат какво са ви причинили, но този момент не е сега.

Скорпион – възможно е жизненият ви тонус силно да намалее и да усетите, че нямате достатъчно сили. За вас е важно да намирате време за себе си, да си почивате и да се щадите. Едно претоварване в момента може да ви се отрази много зле, независимо дали говорим за емоционално или физическо.

Стрелец – толкова много нови неща започват да се случват в живота ви в момента, а вие не знаете накъде да насочите енергията си. Възможно е да я разпилеете и да проиграете много шансове, но ако го направите, то поне се насладете на всичко, което ви предлага живота тук и сега.

Козирог – трудно ще приемате мнението на авторитетите в живота ви. Ще го намирате за неправилно. Независимо дали говорим за шефове или за родители, ще ви бъде трудно да кажете „не“, но и ще ви бъде трудно напълно да се съгласите с това, което се изисква от вас.  Тъй като сте максималисти и искате всичко да се прави добре, не приемайте задачи и ангажименти, за които усещате, че нямате желание и сили.

Водолей – темата за парите ще ви разтърси отново и ще ви накара да се замислите много сериозно над собствените ви доходи. Сякаш нещо ви липсва да получавате тази оценка и тези пари, от които наистина имате нужда. Замислете се откъде идват тази блокажи и как можете да се справите с тях.

Риби – в момента имате нужда от голяма динамика в живота ви и усещане, че нещо се случва. Имате нужда да променяте ситуацията в дома, да пренареждате мебели, да купувате нови, да изхвърляте стари, да поправяте взаимоотношения, да комуникирате. Позволете си всичко това, защото точно от него имате нужда.