Прогноза

23 Април – 29 Април

 

Енергията на седмицата носи много по-голяма лекота и динамика и точно по този начин ще действаме всички. Редица промени са на ход и точно сега ще се реализират.

 

Овен – структурата ще е по-силна от вас и те ще направлява живота ви. В момента няма да е лесно да взимате еднолични решения, свързани с живота ви, а ще се налага да ги съгласувате с колеги, с шефове, с бизнес партньори. Сега трябва да сте им на разположение. Личните ви желания остават на заден план.

Телец – решаване на проблеми в работата и справяне с трудни ситуации, които са били голямо препятствие до момента за вас, всичко това предстои за следващите седем дни. Това разплитане на ситуацията, което сте чакали дълго време, сега ще се случи.

Близнаци – енергията на седмицата ще ви кара да се чувствате много харесвани, желани и лесно ще постигате целите си, стига да сте мили и дипломатични. Сега е моментът да реализирате плановете си и да поискате тази помощ, от която се нуждаете.

Рак – динамиката, която идва отвън, може сериозно да ви притеснява. Сякаш всички ще искат да ви дърпат в собствената си посока, но няма да ви питат накъде вие искате да отидете. Ще се чувствате притиснати и без глас, но от вас само зависи дали ще е реално така или ще намерите сили в себе си да заявите позицията си.

Лъв – темата за парите излиза на преден план в живота ви. Ще минавате през различни фази – от прекалена стиснатост до прекалено разхищение, ще се опитвате да запълвате емоционални празнини с пари. Спрете се и се замислете наистина какво ви липсва и когато осъзнаете отговора, то постарайте се да си го набавите.

Дева – през тази седмица ще носите в себе си истината и ще искате да я споделите с останалите, но те няма да искат да я чуят и ще се опитват да ви налагат гледната си точка. Другите ще са по-силни от вас, затова не се и опитвайте да им влияете. Запазете истината за себе си и изненадайте всички в един момент, когато я споделите, но този момент не е сега.

Везни – имате голяма мотивация да променяте живота на другите, но това няма да ви се отдава и те ще ви оказват голяма съпротива, която вие ще приемате като лична обида. Всъщност във вас има голямо недоволство, което не искате да приемете и го насочвате към другите хора. За да изчезна, то трябва да се спрете и да му обърнете сериозно внимание.

Скорпион – в момента усещате тежестта на ежедневието и всички процеси могат да се забавят съществено. Възможно е да имате чувството, че един ден трае една година и вие се чувствате напълно различни в края на деня. Минавате през много сериозни лични процеси и затова бъдете толерантни към себе си.

Стрелец – възможно е да попаднете в сложни емоционални ситуации, където има много участници. Тези ситуации ще ви привличат, ще ви въвличат, ще ви объркват, но и едновременно с това ще ви бъде много интересно. Ако не искате да бъдете наранени, то не наранявайте.

Козирогмного мощна енергия за промяна се случва в живота ви. Това са големи процеси, които вие не управлявате, а трябва да се съобразявате с тях. Има много натрупана енергия при вас, която чака да се реализира. Сега е моментът това да стане.

Водолей – с комуникация можете да постигнете всичко. В момента така владеете словото, че можете да убедите всеки човек в правотата ви. Това ви качество може да ви донесе сериозни професионални успехи, ако работата ви е свързана с общуване и представяне. Единствената опасност е да не се подведете и да започнете да лъжете. Тогава ситуацията може сериозно да се обърка за вас.

Риби – това е седмицата на стабилизацията за вас. Чувствате, че имате нужда да намалите скоростта и да намерите това място и тази компания, които да ви карат да се чувствате спокойни и сигурни. Сега е момент за почивка и за събиране на мислите, а не за действие и за риск.