Прогноза

07-13 Май

 

Седмицата изисква от нас да се ориентираме към собствения си комфорт и да го заявим на другите.  Хармонията ще започне от вас и след това ще можем да я предоставим на другите.

Овен – много процеси започват в живота ви в момента, но нямате възможност да сте на толкова много места едновременно. Преценете кое е важно за вас, направете си приоритети и се опитайте по един деликатен начин да откажете всичко, което не ви е много важно и интересно. Поставете собствения си интерес на първо място.

Телец –седмицата ще ви даде много свобода и нужда да я изразите. Имате нужда от това да действате на базата на собствените ви желания и да не се съобразявате с другите – направете го.В противен случай можете да сте избухливи и раздразнителни, а това да се отрази по напрегнат начин на връзката ви с другите.

Близнаци – другите хора ще играят ролята на огледало в живота ви. На моменти няма да ви харесва това, което виждате, но ще е много ценно ако се замислите как можете да проемните тези черти в себе си, вместо да обвинявате другите за тях. Можете да преминете седмицата в обвиняения или в себепознание – от вас зависи.

Рак –  отношенията с приятелите и конфликтите с тях ще излязат на преден план в живота ви.  Не е момент да сте си обидени и да си се сърдите, а е момент ясно и точно да си поговорите и да превцените дали можете да продължите заедно и под каква форма. Прошката и приемането могат да са много ценни и полезни в живота ви в момента.

Лъв – тази седмица изиасква от вас да се спрете и да се огледатре къде се намирате и с кого. Възможно е да сте на погрешния път и именно на това да се дължи липсата на удоволетвореност в живота ви. Направете необходимите промени, за да се почувствате отново живи и щастливи, дори това да означава да се разделите с хора и сиутации, с които вече сте свикнали.

Дева – темата за парите излиза на преден план в живота ви. В момента е важно да усетите каква е истинската ви стойност и да я заявите. Не е добре да се подценявате, защото в едиин дългосрочен план няма да сте доволни от решенията, които сте взели сега, особено ако те се базират на компромиси и подценяване.

Везни – добре е да сте пестеливи както на пари, така и на внимание, на комполименти. Възможно е да привичате неправилните хора и след това да не можете да се отървете от тях. Бъдете умерени в общуването и преценявайте добре хората, преди да им се доверите.

Скорпион – тази седмица ще изграете ролята на наблюдател в живота ви. Инцитивите ще идват отвън, решенията ще се взимат отвън. Вие просто ще трябва да се съобразявате, колкото и трудно да ви се вижда. Просто се доверете на живота и повярвайте, че той може да се погрижи за вас.

Стрелец – много неразбираема може да е енергията за вас през тази седмица. На моменти всичко ще ви се струва бавно и мудно и може силно да ви дразни, а вие да нямате търпение. Няма да можете да ускорите живота споре вашите виждания, а вие ще трябва да се съобразите със скоростта му.

Козирог – енергията на седмицата носи много голям потенциал за спокойствие и умение да подредите живота си така, че да ви хареса и да се чувствате комфортно в него. По този начин можете да накарате и другите да се чувстват така – добре, приети и щастливи в компанията ви.

Водолей – време е да се замислите какво е истински ценно в живота ви и да му отделите необходимото внимание. В момента сте склонни да разпилявате енергията си и това ви пречи да постигнете целите си по един задоволителен начин. Спрете се и поредете приоритетите си.

Риби – в момента е важно да се погрижите за себе си, за собствените си чувства и емоции. Добре е да се изолирате, да останете сами със себе си и да не позволявате на другите да ви влияят. В момента нямате нужда от чуждо мнение, особено ако е логично дадено. Имате нужда да усетите себе си.