Дойде и моментът в годината, в който е добре да разберем кое колко струва, включително и самите ние – по какъв начин се оценяваме и как ни оценяват другите.

Какъв по-добър начин да осъзнаем това от новолунието в знака на Телеца? Зад привидно приятната си енергия, то носи много сериозни осъзнавния. Ако бягаме от тях, то ние реално ще бягаме от себе си. Темите за здравето, парите, храната, комфорта и хармонията в живота излизат на преден план.

Новолунието ще се случи на 15 Май в 03:56ч.

 Нека сега да разгледаме какви са най-важните 5 съвета, които трябва да знаем за това новолуние:

  1. Стабилизирайте финансовото си състояние. Направете си план, по който да върнете задълженията си. Направете си и план за по-добри доходи.
  2. Извоювайте собствената си хармония, а не се съобразявайте с това, което другите се опитват да ви наложат като хармония.
  3. Преразгледайте темата за храната в живота ви. Какво прави тя с вас – подхранва ли ви или ви убива, липсва ли ви? След като си отговорите на въпроса, вземете мерки да поправите ситуацията.
  4. Създайте желания от вас уют в битов план, който да ви кара да се чувствате щастливи и добре.
  5. Хармонизирайте отношенията с майка ви. Простете й за това, за което дълго време не сте могли да й простите. Дори и да направите малка крачка в тази посока, ще бъде лечебно за вас.

Желая ви много хармония и много мъдрост!

Хули

Не забравяйте, че предстои и финалното събитие за този сезон – семинара “От Аз до Ние”. Повече информация можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/443040062800724/

Записванията вече протичат на events.xyli.leonis@gmail.com