Прогноза

14-20 Mай

 

Това е седмицата на стойностите. Ще разберем как оценяваме себе си, как ни оценяват другите, а по този начин по лесно ще намерим собственото ни правилно място, където да застанем и да се чувстваме сигурни.

Овен – жените в живота ви ще играят много важна роля. Те ще ви подкрепят, ще ви успокояват и ще ви дават усещане за баланс. Показвайте им колко са важни за вас и им бъдете благодарни, независимо дали говорим за любима, за приятелка или за майка ви.

Телец – енергията на седмицата дава едно ново начало за вас. Сега е моментът да поставяте нови основи и да реализирате плановете си. Можете да сте рискови и да сте находчиви, това поведение ще ви се отплати чудесно. Най-лошото ще бъде да сте пасивни и апатични – така няма да се случи и това, което ви е писано.

Близнаци – седмицата изсква от вас да се спрете, да останете сами и да се замислите къде се намирате в момента и как искате да продължите живота си. По стария начин няма да е лесно, а новият не е толкова ясен. Енергията на седмицата е чудесна да си го изясните.

Рак – това може да е седмицата на изобилието за вас във всеки един аспект- емоционален, битов и финансов. Въпросът е дали вие виждате това изобилие или сте обидени на живота и си живееете в това състояние. Всичко е въпрос на гледна точка – изберете по-позитивната.

Лъв – възможно е да сте излишно пестеливи и това да ви създава образ на дребнва и стиснат човек. Ако към всичко това прибавим и висока доза на егоизъм, то можем да очакваме напрежение в общуването с хората, особено ако имате подчинени и хора, които работят за вас и очакват да бъдат правилно оценени. Не се дръжте нбепсраведливо зле с другите, защото тази енергия би се обърнала срещи вас.

Дева – много добре енергия по отношение на финансите се дава за вас през тази седмица. От вас се изисква само да сте уверени в личните си качества и по един категоричен начин да ги заявите на другите. Не позволявайте да ви подценяват. Ако това се случа, изобщо не поемайте ангажимента.

Везни – усещате, че нещо се случва, другите ви казват, че е хубаво, а вие не можете да се съберете в кожата си. Тази седмица няма да се движи по вашето темпо и според вашите желания и този факт може особено да ви дразни. Просто преместете вниманието си към сфера, която ви е много по-приятна.

Скорпион – много изненади ще ви сервиат хората около вас. Това ще направи седмицата ви много интересна, вълнуваща, но и на моменти стреисраща, особено ако тези изненади не са очаквани и не са толкова приятни за вас. Децата ви могат да ви изненадат по много особен начин.

Стрелец – трудно ще си намирате мястото през тази седмица. Ще имате чувството, че вашите лични методи не се оценяват добре от другите, че не сте достъчно интересни и нямате такова влияние, което искате. Всъщност голяма част от проблемите ви ще са във вашата глава и ще се базират на егото ви. Другите хора може изобщо да не ви обръщат такова внимение.

Козирог – чудесна енергия за пречистване на огранизма. Точно сега е моментът да се почувствате добре в собствената ви кожа. Това може да се свързва с посещения на фитнес, с започване на нова диета или хранителен режим, посещение при диетолог. Погрижете се за тялото си, за да ви служи добре.

Водолей – възможно е да се чувствате като недооцената жертва. Вие правите всичко за другите, дори без да си ви го искали, а те не ви оценяват. Именно заради това не ви оценяват – те просто не са искали вашата помощ. Събеврете си енергията и помогнете на себе си.

Риби –тази седмица носи потенциал за голям битов и емоционален комфорт за вас. Възможно е да преяждате, да пиете много и да прекалявате с всичко, което намирате за приятно. Бъдете малко по-умерени, защото всъщност всичко си е за ваша сметка.