Какво се случи, когато Уран беше в Телец за последен път?

Това се е случило преди около 80 години. Предишното преминава на Уран през знака на Телеца се случва през периода 1934/5-41 година. Това са години на големи промени във всеки един план. Това са годините на Втората световна война.  Темите сигурност, пари, обмен на енергии, хармония – всичко това е осмислено по нов начин, който е безлязал по един забележителен начин следващите десетилетия.

В този период има срив на финансовите пазари, има купонна система, има глад, има мизерия, има липса на сигурност и хармония. Това са негативните аспекти, които обаче водят до една голяма промяна на ценностната система.

След Втората световна война нищо не е същото. Ценностите са напълно нови, защото старите са отишли в боклука. Революцията се е случила.

Какво очакваме да се случи сега?

Очакваме да се случи подобна тенденция. Очакваме да се промени ценностната ни ситема по един нов начин. Възможни са революционни промени по отношение на парите. Възможно е много по-бързо да се случи картовото плащане и да изчезне плащането с хартиени пари.

Възможни са финансови крехове и промяна по отношение на парите и ценностите.  Това са, обаче, ниските проявления на Уран, които по-скоро плашат и пречат да се види цялостната картина.

Както Уран в Овен ни накара да осмислим по нов начин идеята за себе си, за уникланоста ни, за личните ни способности и качества, сега Уран в Телец ще ни накара да осмислим по нов начин темата за сигурността и хармонията в живота и да разберем, че това са временни понятия, които се променят.  Това осъзнаване ще даде отражение на връзките между хората, на взаимоотношенията както в личен, така и в професионален план.

Ще се роди едно ново отношение към парите и обмена на енергия, което ще е много по-адекватно за настоящия момент, но първоначлано ще ни се струва страшно и непознато.

Най-важното за Уран в Телец:

Уран в Телец ще направи хармонията динамична и ще й отнеме комфорта да е статична.

Уран в Телец ще ни накара да се замислим какво е истински ценно за нас и от какво старо и ненужно бреме трябва да се откажем.

Уран в Телец ще ни накара да загубим и да разберем какво печелим, докато губим.

Уран в Телец ще накара женската енергия да стане по-активна и динамична, по-модерна и актуална. Нови технологии по отношение не естетика и репродукция могат да се появят.

Уран в Телец ще ни накара да разберем, че комфорта е индивидуално понятие и няма да позволи на другите да ни налагат собствената си представа за лукс, хармония и естетика.

Кои знаци ще усетят най-силно тази промяна?

Разбира се, на първо място, това е знака на Телеца.  Важни тенденции ще се активират още сега при представителите на знака водени в края на Април. Тенденция не означава събитие, а енергия. Накъде ще насочите енергията зависи само от вас. Под една или друга форма животът ви няма да е повече същия, той ще се промени, а това е така дискомфортно за представителите на знака на Телеца.

Силно влияние ще окаже Уран и на Скорпионите, Водолеите и Лъвовете. Промените при тях ще са по-скоро наложителни, отколкото доброволни, но, хубаво е, че ще са за добро. Затова ако започнат промени в живота ви, не се противопостявайте, а им позволете да се случат.

Тенденции за позитивен стрес, ако изобщо има подобно понятие, могат да очакват представителите на знаците Дева и Клозирог. При тях, някак си, промените ще преминат много по-плавно.

Истината е, че за всички нас предстоят големи промени, а промените означават живот, означават, че сме живи и се развиваме. Затова са и прекрасни и е добре да им се насладим.

Желая ви много щастие!