Прогноза

21-27 Май

 

Тази седмица ще акцентира над темата за личното щастие – как я разбира всеки един от нас. Личното щастие се постига по един индивидуален начин и ние трябва да си го извоюваме. Това е и целта ни през тази седмица.

 

Овен – имате нужда от една искра да пламнете. Тази седмица ще ви я даде. В позитивен аспект ще можете да направите чудеса и да постигнете целите си лесно и прятно. В негативен аспект ще бъдете изхухливи и конфликти и няма да можете да сдържате темперамента си. Опитайте се да дадете най-позитивното от себе си.

Телец – в момента имате нужда да поставите ясни граници в живота ви. Редица промени са на ход, но вие не можете да се справите с всичко сами – имате нужда да споелите отговорностите. Колкото по-добре го направите, толкова по-щастливи ще се чувствате. В момента не можете да се претоварвате.

Близнаци – седмицата е много динамична за вас. Сякаш започвате нов маратон и то веднага след като е приключил предишния, а от вас се изисква да не изоставате и да поддържате едно бързо темпо. Реално сега имате нужда да сте активни и динамични, просто не прекалявайте.

Рак – много мисли са ви налегнали в момента. Имате нужда да си починете от всичко и от всички и да заредите батериите си по ваш си начин, без да се съобразявате, без да се вписвате в чужди графици и представи за правилно и неправилно. Отделете се и се наслаждавайте на собственото ви време по начин, който ви зарежда.

Лъв – имате нужда от промяна и те ще дойде. Когато дойде, ще разберете дали наистина я искате и дали сте готови за нея. Тази промяна ще подреди живота ви по един напълно нов начин и ще ви трябва известно време да се адаптирате към нея. Дайте си го.

Дева – силно чувство на липса на отговорност може да усетите от заобикалчщата ви среда и това може силно да ви притесни. Сякаш всички мислят за почивка и искат съсвем съзнателно да се откажат от отговорностите си, а в един момент всичко ще ви залее вас и няма да можете да се справите. Щом толкова ясно осъзнавате този факт, то действайте и направете план, който другите да следват.

Везни – възможно е да се отнасяте с известно подозрение към хората, които влизат сега в живота ви. Не бъдете прекалено резервирани, защото можете да отбъснете добри партньори, прибързаното отношение е грешното отношение в момента. Търпението ви ще бъде възнаградено.

Скорпион – много силна творческа енергия ще ви завладее през тази седмица. Имате нужда да сте свободни, да се изразявате, да се чувствате щастливи и да споделяте това щастие с другите. Ако има някакви емоционални пречи, то прамхнете ги и бъдете щастливи.

Стрелец – в момента сте особено чувствителни и уязвими и отношението към вас трябва да бъде много премерено и много деликатно. Лесно можете да се засегнете и да изтълкувате прекалено драматично всяка казана дума. Избягвайте откритата агресия и конфронтация през тази седмица.

Козирог – седмицата ще ви накара да се замислите много сериозно над живота и да погледнете на него по един философски начин. Това ще ви помогне да видите цялата картина и да не акцентирате над дребнави детайли. Използвайте това познание да олекотите общуването с другите хора.

Водолей – много приятна и приятеска ще е средата около вас и именно тя ще ви даде тази помощ, от което се нуждаете. По един лесен и приятен начин ще успеете да се свържете с хората и да им комуникирате това, което е важно за вас, независимо дали говорим за лични или професионални отношения.

Риби –късметът е на ваша страна. Той ще ви накара да се чувствате приети, щастливи и спокойни. Въпросът е да не се осланяте на него прекалено много и да не ви прави прекалено мързеливи. Той може да даде възможност, но само от вас зависи до каква степен ще я развиете.