Прогноза

28 Май – 03 Юни

 

Тази седмица идеите ще са в своя пик. От нас зависи кои ще продължим да реализираме и с кои ще се разделим. Всичко това може да доведе до едно голямо облекчение в ментален план.

Овен – комуникацията може да е силно объркана. Трудно подреждате мислите си и не се разбира това, което искате да кажете. Тази тенденция може да е опасна, ако сега ви се налага да обсъждате важни неща и да стигнете до консенсус с партньори. Ако можете, отменете важните решение с една седмица.

Телец- в момента ви е трудно да намерите мястото си. Сякаш опциите, които виждате не са ваши и се чудите къде се е скрила вашата опция. Чувството на безтегловност може да ви плаши първоначално, но пък може и да ви даде една лекота да анализирате и да пробвате, а вие се нуждаете от точно това в момента.

Близнаци- тази седмица ще ви постави пред редица решения. Енергията в живота ви е много подвижна и има нужда да се реализира. Това може да доведе до преместване, до пътуване, до някакъв нов интелектуален интерес, който да искате да развиете.

Рак – седмицата ще ви принуди да говорите. Ще трябва да преглътнете чувствата си, да се справите с обидата и да кажете това, което ви притеснява. Ако успеете да го направите по един добър начин, това ще се отрази позитивно на цялата ви семейна среда, която страда от настоящето напрежение.

Лъв – много весела и интересна може да ви се струва тази седмица. Ако от дълго време искате да ви е забавно и животът да ви предлага различни възможности за забавление, сега ще ги получите. Ще разберете, че ще ви е и много трудно да изберете, а това може да доведе до поредната драма във вашия живот.

Дева – желанието ви да подредите всичко няма да може да се реализира точно сега. Животът ви показва, че се случва по различен начин, от този, който вие очаквате и това може да ви обърка. Не се притеснявайте, животът знае по-добре от вас коя е правилната подредба за него. Доверете му се.

Везни – тази седмица ще ви даде една сериозна динамика в ментален план. Няма да имате време за себе си и за битовите ви нужди. Идеите ви ще са много активни, а от вас ще се изисква да пресеете най-важните и да ги реализирате.

Скорпион – това ще е седмицата на истината за вас. Възможно е да осъзнаете неща, които са били пред очите ви дълго време, но не сте можели да разберете и да си дадете сметка за истинската им природа. Осъзнаването на истината може да е силно разтърсващ процес при някои.

Стрелец – точно сега се изисква от вас да заземите идеите си, да ги направите реални тук и сега. Това, че погледът ви е отлично фокусиран над бъдещето е голямо ваше качество, но сега трябва да направите нещо нетипично за вас и да го насочите към настоящия момент, защото в противен случай можете да изпуснете добри възможности.

Козирог – през тази седмица можете да се почувствате заплашени и то не защото има реална заплаха за вас, а защото животът ви предлага неочаквани сценарии, кара ви да поемате непредвидена отговорност и това ви кара да се стресирате. Стресът идва от това, че смятате, че трябва да се справите с всичко сами, а това не е вярно. Помолете другите за помощ.

Водолей – подозрително лека ще ви се стори енергията на тази седмица. Възможно е всичко да се случва по един лесен начин, без да се налага да полагате усилия. Това може да ви притесни и озадачи. Не търсете под вола теле, а се наслаждавайте на енергията.

Риби –възможно е активно да се борите със скуката в живота ви. Лесно може да ви доскучава от всичко – от хора, от работата ви, от ежедневните ви задължения. Имате нужда от провокации, които да ви карат да се чувствате живи и да са ви интересни. Позволете си ги.