Защо избрахме темата за първи и седми дом за последното ни събитие за този сезон и какви са нашите методи на работа:

Асцендентът е тази позиция в наталната карта, която повечето от вас познават и мислят ,че ги определя. Но дали е така?
Десцендентът от друга страна е малко познавана, но много по-значима позиция в нашите карти.

За да бъдете пълноценни и да имате добра социална реализация и хармоничен личен живот вие трябва да научите, разгледате и преживеете тези две позиции в дълбочина.

Моята програма за есента е готова, подготвил съм много интересни семинари, но за да стигнем до тях първо трябва да се родим. Акцентът да падне над нас,  над преминаването на душата ни в тяло и взаимовръзката на това тяло с останалия свят.

Първата вечер от нашето събитие се състои от теоретична час. Ще получите готова, не споделяне до този момент информация свързана с първи и седми дом. Ще получите теми и въпроси върху, които да помислите, за да се върнете на следващия ден готови да преживеете, претворите и поставите начало на промените, които са ви нужни.

На вторият ден в рамките на 5 часа ще споделяме и обсъждаме. Ще се подкрепяме, ще си помагаме, ще преживяваме. През нас ще протекат много емоции в едно сигурно и защитено пространство, изпълнено с разбиране и светлина.

Всичко това ще се случи чрез:

Работа с представители ( тип констелации). 

Този метод позволява по един безпристрастен начин, чрез непознати хора, да се видите отсрани, да осветите предизвикателство и да се потърси решение.
Как ни помага работата с представители ?
Живеем в едно общо информационно поле, в което всеки знае всичко за другия. Тази информация е лесно достъпна, стига човек да има нужда от нея. Както лесно виждате, че жената Х има фриволно поведени и много партньори, без да ви е казала, така значете, че и мъжът У има склонност да преклаява с алкохол и е склонен на насилие, без да е демонсртрирал такова пред вас.
Инфoрмацията е налична, но тя не е логична, тя се усеща, точно както детето ви, което не може да говори, разбира дори в най-малкия детайл какво се случва живота ви и как се чувствате.

Водена медитация

Специално създадена в отговор на темата, която сме поставили. Водената медитация ще ви отведе по един деликатен начин в едно дълбоко ментално пътуване назад във времето. По време на медитацията може да се появят визуалиции, да усетите аромати, да почувствате силни емоции и буквално да се „върнете“ разтърсени от един процес, който както е само ваш, така е и споделен от хората около вас.

След медитацията споделяме видяното, обсъждаме, анализираме и се подкрепяме. Медитацията ви помага да „видите“ и усетите неподозирани характеристики на вашата душа, може да се почувствате приятно и еуфорично, може да бъдете разтърсени и шокирани. Всичко е правилно. Важното е ,че не сте сами в този процес. Хули Леонис, неговите асистенти, както и всички участници създават едно пространство изпълнено със сигурност, подкрепа и светлина.

Ролеви игри – вариация на психодрама, в която сте поставени в различни роли и житейски ситуации спрямо темата.

Защо е полезно? Защото ви помага да „преживеете“ житейска ситуация в едно защитено пространство, да саморефлектирате и да получите незабавна обратна връзка от Хули Леонис. На базата на това вие много дълбоко ще осъзнаете и видите как реагирате в различни социални и интимни ситуации и ще имате възможност да подобрите и коригирате всичко, което ви създава проблеми в реалния живот.

На всички ние е много трудно да излезем от личната си субективна представа за самите нас, не можем да си видим отстрани и да бъдем обективни. Именно тези ролеви игри ще разкрият реалната картина за самите нас. Всичко това ще се случи в едно защитено пространство на приемане, взаимопомощ и любов.

Елате на нашето събитие този юни, за да станете част от това вълнуващо пространство на подкрепа, взаимопомощ и приемане.
И не забравяйте да направите запитване относно специалната цена за двама.
Възползвайте се от екслузивна отстъпка за тези от вас, които сте посещавали или планирате да посетите Хули на лична консултация, както и ако вече сте присъствали на наши събития.

Пишете на events.xyli.leonis@gmail.com или се обадете на 0988 251789

Очакваме ви!