Прогноза

04-10 Юни

 

Тази седмица носи много голямо импулс за движение. Всеки един от знаците ще се движи в тази посока, която му е интересна. Възможни са големи разминавания, но и неочаквани срещи. Седмицата се очертава много вълнуваща.

Овен – възможно е да усещате много голяма лекота и добре представен мързел. Тази седмица носи предпоставки за удоволствия и за приятно прекарване, а не за отговорности и тежки разговори. Бъдете с такива хора и в такава среда, които могат да ви предложат веселото прекарване, от което имате нужда.

Телец – минавате през един много ценен момент на равносмекта. Осъзнавате стари грешки, а това води до желание да ги поправите. Усопеете ли, това ще се отрази много положително както на личните ви отношения, така и на професионалните ви планове. Сега е моментът за промяна.

Близнаци –тази седмица ви поставя пред много нови избори. Някакъв етап от живота ви е приключил и сега се наосчвате към новото, но не знаете все още кое е доборото ново за вас. Разгледайте опциите и не бързайте да избирате, а по-скоро си дайте време да усетите правилния избор.

Рак – ще имате чувството, че хората само се крият зад думите си, а всъщност не искат да кажат как се чувстват. Ще има разминване между това как чувствате хората и това, което те ви казват в комуникацията. Не бързайте да им се обидите и да ги заклеймите в лъжа, а се опитайте да ги разберете.

Лъв –много силно ще се увеличи скоростта на живота ви в момента. Няма да можете вие да управлявате живота, а той ще ви води и ще ви сочи пътя. Вие просто ще трябва да се съобразявате с посоката и да изпълнявате жлеанията му. Забравете за егото си през тази седмица.

Дева – възможно е едно голямо рамзинаване в комуникацията с другите хора. Вие ще им казвате едно, те ще разбират нещо напълно различно. Просто целите ви не са съвместими. Ако вие искате да бъдете разбрани, то постарайте се първо да проумете каква е целта на другата страна и така ще можете да изградите една по-добра комуникажия.

Везни – душата ви иска да пътува, да й е интересно и да й е забавно. Ако следвате нейните желания, ще се чувствате отлично. Ако, обаче, се потопите в една скучна и ежедневна среда, то в възможно да се чувствате много изтощени и недоволни и да обвинявате другите за това, че вие не можете да си доставите удоволствие.

Скорпион – правите си сметката без кръчмар. Няма да се получи по начина, по който вие искате. В анализа на ситуацията пропускате свободната воля на другата страна и естественото протичане на събитията. Не се опитвайте да насивате ситуацията, защото ще излезете злодея, от който всички се пазят и искат да избягат.

Стрелец – можете да се чувствате като в театрално представление. Режисьорът решава къде да ви постави и какво да правите, а вие безропотно се съгласявате. В такава ситуация се намирате и е по-добре да й се насладите и да видите, че и тя носи много забавни и запомнящи се моменти.

Козирог – темите отговорности и забвление ще се въртят като лотария и всеки един ще теглите различна тема. В момента не можете да намерите баланс в живота ви и може би не е необходимо да го търсите. Сега виждате истината субективно и частично. Важното е в един момент да можете да съвместите двете части.

Водолей –  сега ще разполагате точно с тази свобода, от която имате нужда. Никой няма да ви обезпокоява да следвате поривите на сърцето си. Точно в този момент на свобода, можете да усетите, че имате нужда от структура и от правила, защото ако те отсъстват, всичко се случва максимално трудно и непредсказуемо.

Риби – много силно ще акцентирате над социалната си маска през тази седица. Няма да ви е приятно хората да виждат истинския начин, по който се чувствате. Ще искате вие да им казвате какво да виждат. Имате нужда да останете със себе си и да се разберете. Мнението на другите може силно да ви обърква.