Дойде още едно ново начало – това символизирано от новолунието в Близнаци и поставено в сферата на менталното. То ще се случи на 13 Юни на 22 градуса в знака на Близнаците.

Това ще е едно ново начало в идеен план. Това е моментът, в който старите идеи трябва да умрат и да напуснат живота ни и да дадем място и пространство на новите. Това са стари идеи и представи не само от настоящия ни живот, но и стари идеи, съчетани с грешно разбиране и страхове, свързани с миналата ни опитност.

Ето и какво трябва да знаем за това новолуние:

 Може би най-важното е да разберем, че имаме избор. Винаги има няколко варианта пред нас. Понякога е въпрос на решение да погледнем в друга посока и да видим този вариант, който ни е убягвал. Всичко, обаче, започва с взимането на това решение.

  1. Всеки един проблем и всяка една заплетена ситуация сега ще се решат на базата на комуникацията и на открития разговор. Лъжите ще направят ситуацията още по-сложна, дори непоносима.
  2. Сега е правилният момент да се преместим. Това може да е нов офис, нов дом, нова квартира, но и преместване в ментален план – да научим нещо ново, да се запознаем с нова и интересна за нас материя.
  3. Чудесен момент да уредите стари документални въпроси и да решите спорове с близки и роднини.
  4. Идеален момент да се примирите с идеята за тук и сега. Колкото по-присъстващи сте в настоящия момент, толкова по-успешни ще бъдете.

Това новолуние ще ви даде импулс да се движите, а посоката и скоростта зависят само от вас и от решенията, които ще вземете. Някои хора ще си останат в менталния свят и физически нищо няма да им се случи в живота. Помислете дали искате да сте от тях.