Прогноза

11-17 Юни

 

Посоката на тази седмица е непредвидима и зависи от решенията, които ще вземем. Скоростта ще е много висока на моменти, но в други ще е особено ниска. Тази седмица се очертава като едно вълнуващо преживяване.

Овен – седмицата носи една особена лекота за вас. Сякаш всичко ще се случва с малко или никакви усилия, а от вас ще се изисква просто да сте очарователни, да сте усмихнати и да изглеждате приветливи. Това поведение ще ви отвори много врати. Не е момент за налагане на себе си, а за сътрудничество.

Телец – темата за приятелството излиза на преден план в живота ви. Възможно е точно в тази сфера да има промени. Стари приятели могат да се отдалечат от вас, но това ще направи място за нови, които много по-силно ще резонират на настоящето ви аз. Просто следвайте процеса, а не се опитвайте да му се противопоставяте.

Близнаци – енергията на едно силно ново начало ви предстои. Това е голяма отговорност. Ако сте готови с идеите и плановете си и всичко вече е измислено, то реализацията ще е много лесна, но ако не сте, можете да усетите как голяма част от възможностите ви подминават, защото не сте готови за тях.

Рак – интуицията ви ще работи много добре през тази седмица. Във всеки един момент ще знаете как да действате и как да се представите. Това поведение може да е много успешно за вас и да ви даде тези резултати, към които се стремите от много време.

Лъв – много голяма мекота и нежност ще ви даде тази седмица. Ще ви направи добри и сантиментални, но и на моменти крайно драматични, особено ако не можете да се справите със собствения ви темперамент. Опитайте се да бъдете в една среда от обичащи ви хора, на които им пука за вас.

Дева – това, че имате много възможности за действие, не ви харесва. Вие имате нужда от сигурност и прекалено многото опции не ви карат да се чувствате добре. Ако не ви е лесно да направите избора сами, то тогава се посъветвайте с важни за вас хора.

Везни – силна позитивна енергия на промяна се активира в живота ви в момента. Тази енергия е отлична за преместване, за пътуване, за нови срещи и активна комуникация. Статичните ситуации и скуката на ежедневието могат да ви се отразят много напрягащо, затова бягайте от тях.

Скорпион – през тази седмица всичко може да ви се струва много ново. Новото е непознато, а това може да ви плаши. Имате нужда от постепенна адаптация и свикване с новите ситуации и хора, които влизат в живота ви. Дайте си това време, колкото ви е необходимо.

Стрелец – много отдадени ще сте на другите хора в живота ви. Няма да имате възможност да останете в центъра си, а ще трябва да гравитирате около близките до вас хора. Това може да се свързва с грижа за другите, със съпричастност към проблемите им, но и с това да споделяте позитивни моменти.

Козирог – хората около вас ви вкарват в един сценарий, който никак не ви харесва. Възможно е да организирате пътувания за другите, да се занимавате с административни проблеми от името на цялата фамилия, да влизате в контакт с хора, които не са ви много приятни, но трябва да общувате с тях. Служете на другите, но им покажете и докъде стигат личните ви граници.

Водолей – седмицата е много търговска за вас. Можете да изтъргувате добре личните си качества, себе си, продуктите на личния ви труд. Сега сте убедителни, привлекателни и лесно можете да влезете под кожата на другия човек. Възползвайте се умело от това си преимущество.

Риби – през тази седмица можете да сте особено апатични към това, което се случва в живота ви. Чувствате се уязвими и не искате да допускате хората до себе си и до това, което истински мислите и чувствате. Ако общувате и ви се налага, това ще става на базата на фалшиви маски, но пак няма да ви е приятно.