Прогноза

18-24 Юни

 

Седмицата носи голяма мекота и нужда да се свържем по един качествен начин със собствения ни емоционален свят. Това е й задачата ни. А тези, които се справят с нея успешно, ще бъдат много щастливи.

Овен –следващите седем дни се очертават много емоционални за вас. На моменти ще се губите в емоциите си, те ще са по-силни от всичко останало в живота ви и ще ви завладяват. Няма смисъл да се правите на силни и на смели, а просто позволете на емоциите да протекат през вас и ви изживейте. Това ще ви донесе голямо облекчение.

Телец – седмицата носи идеята да се погрижите за себе си. Имате нужда да си обърнете внимание и да се успокоите, без да сте преследвани от изискванията на другите. Намерете време да се усамотите и да бъдете на това място, което ви зарежда и ви кара да се чувствате добре.

Близнаци – позитивна енергия за действие ви превзема в момента. Сега е моментът да реагирате, да направите промените, които искате и да бъдете там, където дълго време сте желали да бъдете. Не е моментът да се колебаете и да отлагате, време е за действие.

Рак – периодът на равносметка за вас приключва и се ориентирате постепенно към едно ново осмисляне на енергията в живота ви. Сега е моментът за нови неща, за нови идеи и тяхната реализация. Усетете кога е правилният момент и действайте.

Лъв – много хлъзгава е повърхността, по която ходите. Кара ви да губите баланса под краката ви. Просто сте достигали до такава зона в живота ви и трябва да преминете през нея. Направете го много внимателно и много разумно, защото има вероятност да се хлъзнете и да паднете.

Дева – седмицата носи голяма мекота за вас. Идеално време да заредите батериите си и да си починете. Всяка една работа може да ви идва в повече. Намерете начин да прехвърлите отговорностите на другите и да намерите време за себе си и за хората, които обичате.

Везни – бихте искали да има по-голяма справедливост в живота ви. Липсата на такава може да ви обезпокоява. Особено засегнати можете да се чувствате, ако сте свидетели на лични връзки в професионалния ви живот и издигане на базата на такива връзки. Ако няма как да промените ситуацията, то върнете фокуса над това, което се случва във вашия живот и не се ядосвайте.

Скорпион – тази седмица ще ви кара да чувствате много. Ще бъдете силно отворени към енергията на другите хора. Използвайте това си умение да се свържете с тях и да им помогнете да преминат през емоционално трудните моменти, които са налични в живота им.

Стрелец – семейните отговорности могат да ви идват прекалено големи и да не можете да се справите с тях. На моменти е добре да си признаете, поне пред себе си, че и не искате. В това няма лошо. Просто комуникирайте готовността си за справяне със ситуациите на близките ви и си споделете отговорностите.

Козирог – тази седмица може да бъде особено изтощителна за вас. Енергията ви не е в най-високата си точка, тонусът ви е занижен. Някои от вас са вече много уморени физически и емоционално. Потърсете помощ и й позволете да влезе в живота ви и да ви подкрепи.

Водолей – челно ще се сблъскате с емоциите си и няма да можете да ги поставите на логичен анализ. Това ще ви притесни и ще се почувствате заплашени. За щастие това е само вашето преживяване на процеса, а не е обективната истина. Позволете на емоциите да протекат, а не ги блокирайте.

Риби – през тази седмица животът сякаш стартира команда превъртане назад и ще ви сблъска отново със забравени ситуации, които сте смятали, че вече са отминали. Сега ще имате възможност да разберете до каква степен сте се справили със старите ситуации и какво ви остава да довършите.