Прогноза

25 Юни – 01 Юли

 

Енергията на седмицата е много объркана, много непредсказуема и спонтанна. Започвайки един процес, ние няма да сме сигурни докъде ще доведе той и къде ще се озовем накрая. Наслаждавайте се на изненадите.

Овен – поведението ви ще бъде крайно непредвидимо. Сякаш през вас ще преминава много силна енергия, която няма да можете да конктролирате и ще се нуждаете от време и от пространство да я интегрирате. Оставайте сами със себе си, когато усетите, че другите ви идват в повече и не можете да ги понесете. Избягвайте конгликти – те ще са безрезултатни за вас.

Телец – седмицата може да носи един много неочакван характер. Непредвидени неща ще се случат, а това ще обърква силно плановете ви. Всеки един план ще е предпоследен, а от вас ще се изисква да сте гъвкави и да действате според ситуацията. Енергията на тази седмица ще заплаши сигурността ви.

Близнаци – темата за парите и за сигурността, която дават те, излиза на преден план. В момента ще искате да бъдете в среда от хора, които ви целят и като отношение и като пари. Имате възмножстта да направите промяна, която да ви отведе на едно ново, по-добро за вас място.

Рак – енергията на седмицата е много стабилна за вас. Можете да градите собствената ви хармония, без да сте обезпокоявани от другите. В момента реката тече много добре във вашето русло, а вие просто можете да й се налсаждавате, без притеснение и без напрежение.

Лъв –  трудно ще изразявате себе си. Ще ви се наложи да се съобразявате с мнението на авторитетни за вас хора. Може и да не споделяте гледната им точка, но ще трябва да я приемете и да се съобразите с нея. Вашето лично мнение няма да е важно и няма да има кой да го отчете.

Дева – би било чудесно да влезете в ролята на наблюдател през тази седмица и да позволите на всичко и на всички са се объркат и разбъркат и когато дойде вашия момент, да подредите всичко. Хаосът е по-голям от вашите възможности и не можете да се справите с него. Оставете го да си свърши работата, а вие ще свършите вашата след това.

Везни – тази седмица ще ви накара сериозно да преразгледате плановете си и да разберете, че голяма част от тях вече не са на дневен ред. Останали са в миналото, без да бъдат реализирани, а от вас се изисква да отсеете реалните и постепенно да ги реализирате.

Скорпион – много емоции ще ви залеят през тази седмица. Позволете им да се реализират. Плачете, викайте, спортувайте, ходете в гората, намерете някаква активна форма, под която да изкарате емоциите си, защото, ако не го направите, те могат да се превърнат в голяма тежест, с което да ви е трудно да се справите.

Стрелец – много важно е да имате цел и да я следвате. Колкото по-канализирана е енергията ви в момента, толкова по-щастливи ще бъдете. Ако останете да бездействате, може да ви споходи голяма доза гняв и недоволство, от които да пострадат близките ви хора, затова не позволявайте това да се случи.

Козирог – това е седмицата на грижата. Това не е грижата, която сте избрали ,а грижата, която трябва да окажете, независимо какво мислите по въпроса. Намирате се в ситуация, в която другите имат нужда от вас и разчитат на вас. Възможно е да усещате, че нямате време за себе си, но това време ще го намерите по-късно, сега другите за важни.

Водолей – в живота ви ще започнат да се връщат стари ситуации, които сте смятали да приключили, но сега ще разберете, че има още какво да бъде свършено. Животът ще ви постави на един поправителен изпит, а от вас зависи да го вземете по най-добрия начин.

Риби –седмицата носи добри предпостакви за конфорт в емоционален план. Чувствате се добре в кожата си и това може да ви позволи да реализирате плановете си с по-голяма лекота от обикновено. В момента е приятно човек да бъде във вашата компания, но все пак я споделяйте разумно.