Tази седмица носи както много горещи емоции и страсти, така носи и предизвикателството да се справим със самите себе си.Ако имаме проблем, то той ще е с нас.

Овен- вашите емоции ще искат да им обърнете сериозно внимание, а на вас искрено няма да ви се занимава.Ще искате да ги пренебрегвате, а те ще крещят за внимание.Погрижете се за тях по най-добрия начин, на който сте способни.
Телец- седмицата е много добра по отношение на изграждането на сигурност и стабилност. Време е да подредите финансите си и да спрете да харчите за ненужни неща, които ви служат само да се изтъквате в ежедневен план.
Близнаци- ще искате да сложите света в собствените ви рамки и представи, но той няма да се съгласи и да ви се подчини. Вие ще трябва да се справите със страховете си и тогава няма да се налага да управлявате този излишен контрол.
Рак- тази седмица ще седите във вашата кула, високо над всички и ще ги наблюдавате.Ще сте много избирателни в общуването и се свързвате само с хората, които ви резонират по положителен начин
Лъв- време е да останете със себе си и да съберете и подредите емоциите си. Ако не го направите, просто ще прегреете и така ще блокирате всички процеси в живота ви.
Дева- грижата, през тази седмица, е поверена на вас. Вие ще се грижите за всички и ще сте центъра на семейното случване. Въоражете се с търпение, защото ще сте съпричастни към много истории.
Везни- усещате се много несигурни и това може да ви направи много крайни. Не взимайте прибързани решения, свързани с раздяла както в личен, така и в професионален план. Темпераментът ви сега много пречи.
Скорпион- вече можете да се успокоите. Важен етап от живота ви е приключил и сега имате нужда да си починете и да подредите мислите си. Насладете се на заслужената почивка.
Стрелец- ще имате чувството, че ви замесват в излишни скандали и спорове, а вие няма да искате да участвате в тях. За жалост ви засягат и няма как да се самоизключите.Въоражете се с оптимизъм и поправете ситуацията.
Козирог- наблюдавайте, анализирайте и не забравяйте да дишате. По-добре е седмицата да мине като медитация за вас, отколкото да си слагате всичко на сърцето.Няма да може да противодействате на това, което се случва. Приемете го.
Водолей- имате нужда от помощ, подкрепа и грижа, но ви е така трудно да ги поискате. За жалост те няма да ви бъдат оказани, ако не ги заявите. Споделете с другите тива, което искате да се случи в живота ви.
Риби- седмицата ще доведе много стари познати и отминали ситусции в живота ви, за да ви теста и да разберете колко напред сте минали. Пригответе се да се срещнете с това, което сте проемали за отминали.