Прогноза

16-22 Юли

 

Тази седмица носи един своеобразен преход между емоционално отношение и нужда от драматична изява. Всички емоции ще станат много горещи. Някои от тях ще ни топлят, но други могат да ни изгорят, затова е добре да сме внимателни.

Овен –възможно е да усещате, че плувате от много време, почти сте стигнали, но въздухът ви свършва. Не се безпокойте, ще стигнете успешно там, накъдето сте се запътили, просто не губете надежда. Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Телец – това е прекалената седмица за вас. Всичко ще е прекалено. Ще искате да пилеете пари, да харчите, да се забавлявате, да сте с много хора, да е весело. Може да прекалявате с храна, с алкохол. Трябва, обаче, да знаете, че всичко прекалено може лесно да сте отровно, затова внимавайте.

Близнаци – налага ви се да сте авторитетни и отговорни, особено към най-близките до сърцето ви хора. Няма да можете да се правите на незаинтересовани и да прикривате страховете си с инфантилно поведение. Сега трябва да сте смели и отговорни, защото другите разчитат на вас.

Рак – и тази седмица носи мекота в живота ви и усещате, че изграждате личната ви сигурност по начина, по който го разбирате. Тази ситуация постепенно ще започне да се променя, а от вас ще се изисква да сте отговорни не само за личния си комфорт, но и за този на хората, с които живеете. Време е да се погрижите и за другите.

Лъв – тази седмица изисква от вас да приключите всичко, което отдавна сте започнали и не сте имали време да приключите до момента. Няма за кога да го отлагате. Сега е подходящият момент за край и се възползвайте мъдро от тази енергия.

Дева – много мисли ще ви обземат през тази седмица и ще имате нужда да оставате сами със себе си и да подреждате тези мисли. Няма да ви е лесно да слушате мнението на другите, защото то много ще ви обърква. Потърсете истината в себе си.

Везни – силно романтична ще бъде тази седмица за вас. Вие сте очарователни сега и другите лесно го забелязват. Има само една опасност – да бъдете надменни и прекалено избирателни. Това може да ви накара да изглеждате студени и да поставя хората на дистанция от вас. Ако искате истинска любов, то отворете сърцето си.

Скорпион- възможно е всичко да ви се струва много скъпо. Независимо дали имате обективни проблеми с парите или те са просто във главата ви, тази тема много ще ви вълнува, особено ако ви се налага да направите по-големи инвестиции. Опитайте се да сте рационални и не позволявайте на страховете ви да ви завладеят.

Стрелец – усещате, че идва време за едно ново утро в живота ви и това ви дава много приятно чувство и ви осланя с оптимизъм. Седмицата носи много опознавателен характер. Възможно е да има нова среда от хора, в която да попаднете. Дайте си време да се адаптирате постепенно към промените.

Козирог – прекалените емоции ви изтощават, но няма да може да се скриете от тях. Хората ще ви заливат с емоциите си, ще искат да ви споделят и да ви правят съпричастни към това, което се случва в живота им. Опитайте се да поставите граници, които да ви карат да се чувствате добре.

Водолей – през тази седмица може да се забележи рязко падане на жизнения ви тонус. Пестете енергията си и избягвайте ситуации, които изискват прекалено много енергия от вас. Погрижете се за здравето си – както емоционалното, така и физическото.

Риби – енергията на тази седмица носи идеята за изкупуване на карма и то такава, свързана с отговорностите, наложен отвън. Възможно е да трябва да сте на разположение на даден човек и да му служите, да правите това, което трябва и е необходимо, независимо дали ви харесва, дали имате време и желание. Просто ще усещате, че трябва.